Calendari de Partits i Entrenos de tota la temporada

Fes-te Soci i posat La Bufanda del teu Club

3 de nov. 2010

GOLEJADA AL LLARDECANS

Cinquè partit de lliga i quarta victòria per a un gran Torrente-Massalcoreig que, de moment, està realitzant una molt bona temporada, acompanyada d'un molt bon joc i de grans resultats. Amb aquestes paraules ja s'entèn el gran partit que es va jugar aquest passat dissabte a casa contra el Llardecans. Un gran Torrente-Massalcoreig es va imposar de manera molt clara, que no còmoda, al conjunt visitant, tal i com va acabar demostrant el resultat final de 10-6.
De millor manera no podiem començar les coses quan, als cinc minuts de joc, els locals ja guanyaven per 3-0 gràcies a dos gols de Gerard i un d'Álvaro. Fins aquell moment el partit havia estat portat d'una manera bastant còmoda per l'equip local. Però el Llardecans, que no volia veure com s'anava ampliant la golejada, es va anar despertant i va començar a tenir alguna ocasió clara.
Fruit d'això arribarien dos gols gairebé seguits, de Josep i Marc, que posaven l'ai a la boca del públic i nerviosos als jugadors del Torrente-Massalcoreig, que veien com la gran renda amb la qual comptaven s'estava esfumant progressivament.
Álvaro, quina gran primera part la seva, enrabiat pels gols del Llardecans, engaltava un gran xut des de fora de l'àrea que, després de tocar el travesser, introduïa la pilota dins de la porteria de Pau. Amb el resultat de 4-2 s'acabava la primera meitat.
En la represa el domini del Torrente-Massalcoreig no va ser tant clar. Bona part de culpa d'aquest fet la va tenir el Llardecans, molt més concentrat en el matx que durant els primers vint minuts i que no volia perdre esperances de treure almenys un punt d'aquest partit que se li havia posat tant costa amunt.
Tot i això el conjunt local era l'encarregat, a l'igual que la primera part, d'obrir la llauna en aquesta segona. Va ser Javi, que posteriorment es proclamaria el clar protagonista del partit, l'autor del 5-2. Només un minut després arribaria el tercer gol visitant, obra d'Albert.
Un parcial de 2-0 allunyava encara més els locals a falta de set minuts per a la conclusió. Van marcar Mingo, amb un gran xut creuat, i Juanma, l'únic fitxatge d'aquesta temporada que s'estrenava d'aquesta manera com a golejador amb el seu nou equip. Víctor feia el 7-4 a falta de cinc minuts escurçant així el marcador posant, un altre cop, al seu equip dins del matx.
Però un altre parcial de 2-0 , aquest cop amb dos gols consecutius de Javi, que així aconseguia el hat-trik, sentenciava finalment la victòria, clara i justa, per al Torrente-Massalcoreig. Cal mencionar, especialment, el segon gol i el tercer del seu compte. El Llardecans tenia porter-jugador per tal d'apurar les seves opcions, això ho va aprofitar Javi, per, des de la línia del centre del camp, i d'esquena; és a dir, com una xilena des del centre de camp, refusar la pilota i aquesta, amb sort, entrava a la porteria visitant. Un gol dels que només es marquen un cop a la vida però que, quan es marquen, són molt espectaculars.
En els últims minuts de joc, Albert feia dos gols consecutius, el segon des del punt de doble-penalti, per tal d'escurçar les diferències fins al 9-6. Quan tant sols faltaven quatre segons per al final, Juanma, des del seu propi camp, i tornant a aprofitar el fet del porter-jugador, llençava un xut que significava el 10-6 final.
Amb aquesta victòria, el Torrente-Massalcoreig arribarà a la pista del Castellar de la Ribera empatat amb aquest equip a 12 punts, fet que ajudarà a veure un altre gran partit en una pista molt complicada i en la que el Torrente-Massalcoreig només n'ha tret 1 punt, fins ara, de 6 possibles. Esperem que aquest cop hi hagi més sort.

Torrente-Massalcoreig: Faustino, Álvaro, Óscar, Javi, Gerard - David, Juanma, Franc, Mingo, Bieto
Entrenador: Xavier Molins
Llardecans: Pau, Marc, Iván, Josep, Albert - Lluïs, Alejandro, Víctor, Ernest
Entrenador: Josep Mateu