Calendari de Partits i Entrenos de tota la temporada

Fes-te Soci i posat La Bufanda del teu Club

20 de des. 2010

VICTÒRIA CÒMODA PER ACABAR L'ANY

Després de dues clares derrotes consecutives davant equips de la part alta, va poder arribar la victòria en aquesta última jornada del 2010.
Començarem pel primer d'aquests tres partits. Es rebia a l'Alcarràs, un equip situat entre els capdavanters de la taula. El que en teoria prometia ser un partit molt igualat, va acabar resultant ser molt fàcil pel conjunt visitant, que amb un parcial de 3-7 a la segona meitat aconseguia endur-se els tres punts de la pista de Torrente de Cinca. El marcador final va ser de 5-10, amb gols per part local de Javi en tres ocasions, Bieto i Franc. Reportatge fotogràfic
Pel que fa a la segona derrota, no cal comentar gran cosa. El líder Sant Julià d'Andorra va demostrar perquè és el líder destacat. Va passar en tot moment per sobre del Torrente-Massalcoreig i va acabar guanyant per un clar 8-2. Els gols visitants els van fer Bieto i Gerard.Reportatge fotogràfic
Respecte al tercer partit i últim d'aquest 2010 cal dir que les coses ja van pintar molt millor. Es va poder guanyar de manera bastant còmoda al Balaguer B, un equip situat a només tres punts per sota que no va oposar resistència en cap moment. El partit va finalitzar amb un clar 12-3.
La primera meitat ja va demostrar com seria el devenir del partit. Tenint el partit controlat minut rere minut, poc a poc anaven queient els gols. Fins a quatre, 2 de Mingo, un de Gerard i un d'Óscar, se'n van poder marcar. Amb el 4-0 momentani s'arribava al descans.
El començament de la represa, amb un altre parcial de 4-0 en poc més de 4 minuts acabava de sentenciar el matx. Tots aquests quatre gols els va fer el mateix jugador, Javi. Poca cosa va poder fer el Balaguer B, encara que va escurçar distàncies amb un gol d'Andrés abans que Juanma i Barneo fessin dos gols més.
Ja amb el partit vist per sentència i amb els locals relaxats, els visitants van aprofitar per marcar dos gols consecutius, mitjançant Jordi i Roger, i ficant el momentani 10-3 al marcador. Un marcador que encara es va poder moure dos cops més a causa dels gols de Barneo i Bieto.
Amb aquest gran resultat s'acaba el 2010 i s'obre la porta de la il·lusió i la esperança de cara a realitzar un any 2011 millor.
Ara la lliga es para per les festes nadalenques i no es reprén fins al dissabte dia 8 de gener, dia en el que es visitarà la pista d'un dels equips de la part baixa de la classificació com és el Cervera.

Torrente-Massalcoreig: David, Juanma, Franc, Mingo, Gerard - Faustino, Álvaro, Barneo, Bieto, Óscar, Javi
Entrenador: Xavier Molins
Balaguer B: Albert, Joan, Andrés, Jordi, Radoslav - Jaime, Francesc, Dani, Antoni, Javi, Roger