Calendari de Partits i Entrenos de tota la temporada

Fes-te Soci i posat La Bufanda del teu Club

18 d’oct. 2011

PRIMERA VICTÒRIA DE LA TEMPORADA

Aquest passat dissabte va arribar la primera victòria de la temporada. Tard o d'hora havia d'arribar, estava clar, però el Balaguer A no semblava pas, a priori, un rival massa assequible. Tot i això, els nostres jugadors es van mostrar bastant segurs de la seva feina, atacant quan s'havia d'atacar, defensant quan s'havia de defensar, poc a poc es van anar mereixent quedar-se amb els tres punts, i al final ho van aconseguir. 4-3 va ser el resultat final, possiblement un resultat massa just veient els mèrits d'uns i altres.
La primera part va tenir un color totalment blau, el nostre blau. El Balaguer, molt tancat a darrere i jugant a la contra, veia com el Torrente-Massalcoreig anava creant ocasió rere ocasió. Però el que sembla que ens està faltant en aquest inici de temporada, la punteria, tampoc apareixia en aquest partit.
El 0-0 es va mantenir fins als últims sis minuts de joc, minut en el qual Gerard, amb un precís i col·locat xut, feia el primer gol del partit i el seu primer gol de la temporada. Amb aquesta victòria momentània s'arribava al descans.
La segona meitat va ser una còpia de la primera. És cert que els visitants empataven tot just sortir del vestuari, però en quan el Torrente-Massalcoreig es va posar les piles ningú el va poder aturar, i menys a Javi, el clar protagonista del partit.
El nº 14 local, en ratxa golejadora des de la primera jornada, va aconseguir fer un hat-trik en poc més de cinc minuts que deixava pràcticament sentenciat l'encontre a falta de sis minuts. Cal destacar especialment un d'aquests tres gols, tot un golàs des de fora de l'àrea davant del qual el porter contrari no va poder fer res més que mirar com entrava la pilota.
Però si per alguna cosa destaca el futbol-sala és perque sol ser bastant emocionant fins al darrer segon. I el partit d'aquest dissabte no ho va ésser menys. El Balaguer aconseguia escurçar distàncies en tres minuts arribant-se a situar a tant sols un gol per sota quan encara restaven dos minuts per a la finalització del matx. Dos gols gairebé consecutius de Miquel Àngel i Eduard ficaven un 4-3 al marcador que feien pensar en que encara s'escaparia la victòria.
Va ser llavors quan varem poder presenciar una gran defensa dels nostres jugadors, amb un espectacular Oliver a la porteria que va poder demostrar el gran encert amb el seu fitxatge. El resultat, per sort, i també per mèrits, ja no es va moure.
Aquesta següent jornada també es jugarà a casa, ja que l'Artesa de Segre va demanar un canvi de pista veient que no podien disposar de poliesportiu aquest proper dissabte. Serà, possiblement, el partit més còmode en el que portem de temporada. Tant de bó això es pugui demostrar durant els quaranta minuts de joc.

Torrente-Massalcoreig: David, Juanma, Mingo, Bieto, Javi - Oliver, Franc, Jaume, Gerard
Entrenador: Xavier Molins

Balaguer A: Cayetano, Eduard, Jordi, Miquel Àngel, Guifre
Entrenador: Josep Prior