Calendari de Partits i Entrenos de tota la temporada

Fes-te Soci i posat La Bufanda del teu Club

12 de març 2012

EMPAT AMB SABOR A VICTÒRIA

El camp de l'Artesa de Segre ens va tornar a jugar una mala passada aquesta última jornada. Sempre se'ns havia donat força malament, però aquest cop, almenys, no vam perdre. I no vam perdre, perquè els jugadors ho van donar tot sobre el terreny de joc, es van esforçar com mai i van estar a punt de donar-nos una victòria amb la que ningú creia després d'haver acabat la primera meitat amb un parcial de 6-2 en contra. A la segona meitat, l'esforç es va veure recompensat i almenys vam treure un punt, un punt molt valuós i que té cert regust a victòria. 10-10 va ser el resultat final.
El control de la pilota va estar en tot moment a favor nostre, ja que l'Artesa en tenia suficient amb sortides al coontraatac aprofitant la velocitat dels seus jugadors. Aquest joc no el vam saber parar nosaltres a la primera meitat. Comptàvem amb més ocasions, però estàvem negats cara a porta, mentres que els locals feien gol gairebé cada vegada que arribaven a la porteria defensada per David. Només vam poder reaccionar quan ja perdiem 4-0 i Bieto jugava de porter-jugador. Va ser llavors quan dos gols seguits de Javi i Barneo escurçaven les distàncies i ens donaven esperances de cara a una possible remuntada.
Remuntada que semblava esfumar-se poc abans d'arribar al descans, ja que dos gols més de l'Artesa propiciaven el momentani 6-2.
El que vam poder viure i disfrutar a la represa ja entra de per si a la història del nostre equip. I és que, tot i que l'Artesa ens va anar neutralitzant els nostres gols fins al 9-5, la remuntada, un fet amb el que la majoria no creiem, va arribar. Els gols anaven caient a favor nostre, així com els minuts també anaven passant. En menys de 5 minuts, en els que van del 12 al 17, vam passar del 9-6, obra de Bieto, fins al 9-10, gol de Barneo.
Ens haviem situat per davant en el marcador, la sort, el joc i els gols ens acompanyaven davant la incredulitat dels jugadors i públic locals, que veien com se'ls hi estava escapant un partit que tenien gairebé sentenciat. Desgraciadament, però, una jugada desafortunada en defensa, que va acabar amb el definitiu empat a 10, ens va privatitzar d'aconseguir la victòria.
Felicitats als jugadors per treure un punt molt valuós d'aquesta pista tant i tant complicada després de fer un gran treball, esforç i sacrifici que al final van ser recompensats.
Els gols del partit van ser obra de: Jaume (3), Javi (2), Barneo (2), Bieto (2), Juanma
La propera jornada, i amb la càrrega d'autoestima i moral que suposa el partit d'Artesa, ens enfrontarem al primer classificat de la taula, el Castellserà. I encara que costarà com mai, la victòria no és impossible. Entre tots podem aconseguir vèncer al líder!!!

Artesa de Segre: Damià, Ignasi, Francesc, Joel, Àngel - Victor, Carles

Torrente-Massalcoreig: David, Juanma, Bieto, Javi, Gerard - Oliver, Barneo, Jaume
Entrenador: Xavier Molins

Àrbitre: Israel Rufàs