Calendari de Partits i Entrenos de tota la temporada

Fes-te Soci i posat La Bufanda del teu Club

17 de juny 2013

ENS QUEDEM A TERRITORIAL!!!

Amb l'objectiu d'aconseguir la victòria per tal de quedar-nos a Territorial vam viatjar aquest dissabte cap a Tarragona. L'equip local, el Gimnàstic, també havia de guanyar per salvar-se, ja que es trobava per sota nostre i, per tant, en una zona encara més perillosa. L'equip que perdés el partit baixava a Preferent, i, conscients d'això, els nostres jugadors van sortir disposats a donar-ho tot.
I la veritat és que es va jugar, possiblement, un dels millors partits de la temporada. També va ajudar que el Gimnàstic tenia jugadors molt joves i sense experiència, i això es va fer notar en el resultat final d'1-5 favorable als nostres interessos.
Sense desmerèixer la gran feina que van fer tots i cadascun dels jugadors presents a Tarragona, cal destacar, per sobre de tot, el gran partit de Pau, autor dels quatre primers gols de l'equip i assistent en el cinquè gol que va marcar Javi, màxim golejador de l'equip per segona temporada consecutiva.
Molt aviat es va encarar l'assumpte. Pau marcaria el 0-1 als quatre minuts de joc i es començava a reflectir que aquella seria una gran tarda. Amb aquest resultat es va arribar al descans, tot i que hi van haver moltes ocasions per les dues bandes.
A la represa, el primer en marcar va ser l'equip local. Per sort, però, l'empat a 1 va durar molt poc. Solament un minut va trigar Pau en fer el seu segon gol de la tarda amb un bon xut des de fora de l'àrea. L'1-2 es va mantenir durant gran part del segon període.
Tots teniem al cap el viscut la setmana anterior contra el Solsona. Aquell patiment general que es va produïr pel fet de portar només un gol d'avantatge arribant a la conclusió del partit. Contra el Solsona el patiment no es va acabar fins al moment en que l'àrbitre va xiular el final de l'encontre. Per sort, contra el Gimnàstic el patiment s'acabaria abans. Quan quedaven tres minuts per la finalització, una ràpida jugada al contraatac acabaria amb el tercer gol de Pau. Amb l'1-3 el partit ja estava pràcticament sentenciat.
Els nervis i les presses van sorgir a l'equip local, i això ho va aprofitar el protagonista del partit, Pau, per fer el quart gol i per servir-li el cinquè a Javi. Amb l'1-5 es va acabar el partit i la temporada.

Gimnàstic: Jordi, Alan, Carles, Rafael, David - Albert, Marc, Ferran, Ruben, Sergi, Lorenzo
Torrente-Massalcoreig: Oliver, Álvaro, Mingo, Pau, Javi - Albert, Fran, Jaume, Gerard

Moltes gràcies nois, moltes gràcies per fer aquest tant espectacular final de temporada. Moltes gràcies per treballar tant i tant bé per defensar l'escut del Torrente de Cinca-Massalcoreig, per fer que el que semblava impossible fa molts pocs dies a hores d'ara sigui una realitat. L'equip es queda a Territorial i tot és gràcies a vosaltres. Heu demostrat que quan us ho proposeu, quan aneu tots a una, sou imparables. La temporada passada ja vau fer història situant l'equip de futbol sala que uneix Torrente de Cinca i Massalcoreig a la 5a categoria del futbol sala nacional, i aquesta temporada heu ampliat aquesta història després d'haver aconseguit l'objectiu de la permanència. Heu fet front a moltes adversitats aquesta temporada, no cal tornar-les a anomenar, simplement cal donar-vos les gràcies i felicitar-vos per haver-les encarat i haver-les superat. Sou enormes!!!
VISCA EL TORRENTE DE CINCA-MASSALCOREIG FS!!!