Calendari de Partits i Entrenos de tota la temporada

Fes-te Soci i posat La Bufanda del teu Club

9 de nov. 2010

SEGONA DERROTA DE LA TEMPORADA

Doncs sí, aquest passat dissabte va arribar la segona derrota de la temporada. I si la primera va arribar a casa d'un dels líders del grup, el Balaguer, aquesta va ser també a casa d'un altre dels equips més forts, el Castellar de la Ribera. Aquest conjunt del Solsonès va mostrar en tot moment una clara superioritat davant el Torrente-Massalcoreig, com va acabar mostrant el resultat final de 9-6.
Va ser un partit per oblidar per als nostres jugadors, que es van veure en tot moment superats pel joc del Castellar de la Ribera. La primera part que només va tenir un color, el taronja dels locals, va acabar amb un rotund 7-2, que gairebé sentenciava ja el partit. Només els gols de Bieto i Gerard donaven una certa esperança de cara als segons vint minuts.
Una segona meitat que va estar més igualada, clar està que els jugadors locals es van relaxar una mica i van treure el peu de l'accelerador, i que va acabar amb un parcial de 2-4 favorable al Torrente-Massalcoreig, amb gols d'Óscar, Álvaro, Gerard, aquest de doble-penal, i Mingo, ja als darrers segons de joc.
En resum, un partit d'aquells que són per passar pàgina i oblidar-los el més aviat possible. I que millor que passar pàgina amb una victòria a casa el proper dissabte contra un dels nouvinguts a la categoria com és el Puiggròs? Esperem que així sigui!

Castellar de la Ribera: Ivan, Alexandre, Josep, Marc, Eduard - Jordi, Erola, Jaume, David, Vicenç
Torrente-Massalcoreig: David, Álvaro, Mingo, Óscar, Gerard - Faustino, Juanma, Franc, Barneo, Bieto
Entrenador: Xavier Molins