Calendari de Partits i Entrenos de tota la temporada

Fes-te Soci i posat La Bufanda del teu Club

15 de set. 2010

Cròniques partits pretemporada

El passat cap de setmana s'obria la pretemporada que servirà de preparació de cara a l'inici de la nova temporada el primer cap de setmana d'octubre.
Es van jugar dos partits, el primer el divendres a Fraga contra el Belafer-Grúas Cabós, un rival ja habitual per la disputa d'amistosos, i el segon el dissabte a Torrente de Cinca contra el Nonaspe.
El cap de setmana començava de manera molt satisfactòria, ja que en un partit molt disputat i amb moltes ocasions per part dels dos equips, el Torrente de Cinca-Massalcoreig guanyava, amb un 2-3 molt sofert, al Belafer-Grúas Cabós.
Aquest partit va significar l'estrena golejadora del nou fitxatge Juanma, un noi de Mequinensa. Els altres gols els van marcar Gerard i Barneo en dues jugades ensajades que van sortir a la perfecció.
En aquest partit cal destacar la gran actuació de David, el jove porter de Torrente de Cinca, que va fer moltes parades de molt mèrit i algunes de molt increïbles.
Pel que fa al partit de dissabte a casa contra el Nonaspe, cal dir que es va patir molt l'esforç fet el dia abans a Fraga, ja que els jugadors, que a comptaven amb un jugador menys que el dia anterior, no van poder fer res davant els joves jugadors del Nonaspe, que van demostrar tenir un molt bon joc.
El resultat final va ser de 2-5 amb dos gols d'Óscar per part dels locals.
El pròxim partit serà aquest mateix divendres a la pista del Flix, un equip recent ascendit enguany a la Preferent tarragonina.

14 de set. 2010

PARTIT PREPARATIU PRETEMPORADA

FLIX FS JE V-50 A - TORRENTE DE CINCA MASSALCOREIG F.S

Tercer partit oficial de pretemporada, divendres dia 17 de setembre a les 21:30 ens desplacem al pavelló d´esports de Flix. Aquest gran equip a pujat dos categories en dos anys. Ara ens trobem a la mateixa categoria però en grups diferents, segurament ens trobarem un equip amb una gran disciplina. Un partit ideal per polir el nostre joc.

""ES SUSPÈN EL PARTIT PER NO PODER COMPLETAR L´EQUIP DEGUT A BAIXES D´ÚLTIMA HORA.""