Calendari de Partits i Entrenos de tota la temporada

Fes-te Soci i posat La Bufanda del teu Club

25 d’oct. 2011

VICTÒRIA... I GRÀCIES

Aquest dissabte va arribar la segona victòria de la temporada. No va ser, precisament, el millor partit jugat fins ara. Contínues imprecisions, moltes ocasions errades, però tot i això es va poder guanyar 4-3 a un Artesa de Segre que no va baixar mai la guàrdia tot i comptar, només, amb un jugador a la banqueta.
Hi va haver una part per cada equip. La primera va ser nostra, sense dubte. Vàrem comptar amb diverses ocasions, algunes d'elles parades pel porter visitant, que es va mostrar molt segur durant tot el partit. Fruit d'aquest domini va arribar el primer gol del partit als sis minuts de joc. Va ser Barneo, el capità, qui, amb un xut precís i col·locat dins l'àrea petita, feia el seu primer gol de la temporada.
Encara que l'Artesa feia l'empat a 1 poc després mitjançant Àngel, la primera part va acabar fent justícia. El Torrente-Massalcoreig va poder marxar als vestidors guanyant, de forma momentània, amb un resultat de 3-1, gràcies a dos gols gairebé seguits de Gerard, el gran protagonista del partit.
La segona meitat va ser més igualada que la primera, possiblement amb un més marcat color visitant. I és que va ser sortir dels vestidors i fer l'Artesa de Segre el segon gol. El va marcar Ignasi.
El 3-2 es va mantenir fins als darrers dos minuts de joc. Fins aleshores van ser minuts en que qualsevol dels dos equips hagués pogut marcar, el local per sentenciar l'encontre i el visitant per fer-lo, si més no, una mica més igualat. Va ser Gerard, però, el que acabaria marcant. Des del punt de doble penalti feia el 4-2 i el seu tercer gol de la tarda, gol que ajudava a veure les coses una mica més clares.
Però rés més lluny de la realitat, el visitant Ignasi faria el seu segon gol d'aquesta part en la jugada següent. Va ser el 4-3, l'últim gol del matx per sort nostra i per desgràcia de l'Artesa.
El proper partit, tot i que estava programat disputar-lo a casa, finalment el jugarem a Castellserà aquest dissabte a les 6 de la tarda. L'equip local d'aquesta petita població, recent ascendit de Primera, no deixarà les coses gens fàcils, i és que aquesta temporada ja ha sumat 9 punts de 12 possibles. Serà, per tant, un partit molt complicat i en el que ens haurem d'esforçar al màxim per treure quelcom positiu.

Torrente-Massalcoreig: Oliver, Juanma, Mingo, Jaume, Gerard - Franc, Barneo, Bieto, Javi
Entrenador: Xavier Molins

Artesa de Segre: Damià, Joel, Josep, Ignasi, Àngel - Víctor