Calendari de Partits i Entrenos de tota la temporada

Fes-te Soci i posat La Bufanda del teu Club

20 de març 2012

PARTIDÀS I VICTÒRIA MERESCUDA

Quin partidàs van fer els nois del Torrente-Massalcoreig aquest passat dissabte, i això que el partit es presentava ser un dels més complicats de la temporada. Ens enfrontavem al líder, el Castellserà, un equip recent ascendit de Primera i que és la clara sorpresa d'aquesta temporada. Cinc punts separaven els dos equips, tercer i primer respectivament, i una victòria era crucial pel que quedava de temporada. Si nosaltres sumàvem els tres punts, ens enganxàvem definitivament a la part alta de la taula, ja que ens situàvem a només dos punts del Castellserà; mentre que si era el conjunt visitant el que en sortia vencedor, s'escapava definitvament en la lluita cap a l'ascens a Territorial amb vuit punts de marge.
Per sort, la victòria es va quedar a casa. I s'hi va quedar gràcies al treball, esforç, lluita i sacrifici de cadascun dels vuit jugadors amb que Xavier Molins comptava aquesta jornada. Uns jugadors que van merèixer més la victòria que el Castellserà, i normalment si un equip mereix més victòria que el seu rival, l'acaba aconseguint. Aquest cop no va ser menys, i un just 8-3 va acabar sent el resultat definitiu, resultat que supera el 7-3 rebut a la primera volta i que, per tant, ens dóna el gol-average a favor.
El partit, però, no començava massa bé. Només havien transcorregut tres minuts, quan Moha, el millor jugador del Castellserà, va fer el primer gol del partit. Gol al que va respondre poc després Gerard ficant l'empat a 1.
A partir de llavors el domini va ser absolutament local, amb continues ocasions encara que faltava una mica d'encert en els metres finals. D'altra banda, David es mostrava totalment situat en el partit refusant cadascuna de les poques pilotes que li arribaven a l'àrea. En una d'aquestes, va arribar, malauradament, l'1-2.
El Castellserà, fent bastant poc, es mostrava més eficaç cara a porta que el Torrente-Massalcoreig. Aquesta eficàcia, per sort, es va capgirar en els tres minuts finals del primer periode, minuts en els quals es va poder remuntar el matx amb gols de Juanma i Javi. Amb el 3-2 s'arribava al descans.
A la segona meitat el domini local encara va ser més clar. Bieto feia el 4-2 als cinc minuts de joc, gol al que responia Moha amb un xut des de fora de l'àrea que significava el 4-3.
En la jugada següent, arribaria el fet que va acabar de decantar la balança a favor nostre. El porter del Castellserà veia la segona targeta després d'una clara falta sobre Gerard, i deixava el seu equip sense porter i amb un jugador menys durant dos minuts.
El fet de comptar amb un jugador més va ser clau perquè Javi fés el seu segon gol de la tarda i sentenciés, definitivament, el partit. I es que el Castellserà, un equip acostumat en anar per endavant en el marcador en gairebé tots els partits, no té massa entrenat el joc amb porter-jugador, i això es va notar.
Bieto feia el 6-3 poc abans d'entrar en l'últim minut de joc, i feia pensar en que es podia igualar o, fins i tot superar, el resultat del partit d'anada. I sí, gràcies a un molt inspirat Gerard, que marcava dos gols en els últims 20 segons, un dels quals ja en el darrer segon, vam poder aconseguir inclinar un gol-average amb el que ningú creia abans de començar el partit, a favor nostre. Un gol-average que pot ser clau a l'hora d'acabar la temporada empatats a punts amb el Castellserà.
Enhorabona a tots els jugadors per aquesta victòria tant i tant merescuda davant el que, fins aquesta jornada, anava líder. Gràcies per l'esforç i entrega fets durant els 40 minuts de joc, així com també donar-li les gràcies a l'afició, que un cop més va estar, en tot moment, al costat dels jugadors.
La propera jornada visitarem un dels rivals més febles del grup, el Cervera, a l'espera de continuar amb aquesta bona ratxa de resultats que portem.

Torrente-Massalcoreig: David, Bieto, Jaume, Javi, Gerard - Oliver, Juanma, Fran
Entrenador: Xavier Molins

Castellserà: Barbero, Moha, David, Castellà, Adrià - Marcel, Mohammed, Jonathan

Àrbitre: Rafael Garcia