Calendari de Partits i Entrenos de tota la temporada

Fes-te Soci i posat La Bufanda del teu Club

21 de febr. 2011

PARTIT EXTRANY, PERÒ SETENA VICTÒRIA CONSECUTIVA

Setena victòria consecutiva i la ratxa que no s'atura ni en partits extranys com el d'aquest passat dissabte a Agramunt. Potser pel fet de que els locals estan situats en la última plaça de la classificació o bé pel fet de que es portava acumulada una sèrie de sis victòries consecutives, el d'aquesta passada jornada és una clara mostra, sobretot la segona meitat, de com no s'ha de jugar el dissabte que ve contra el Balaguer. El marcador, 3-5, va acabar mostrant qui va ser l'equip amb millor punteria, però que no mereixedor de la victòria en l'aspecte del joc realitzat sobre la pista.
Estem parlant, gairebé amb tota seguretat, del pitjor partit realitzat fins ara en el que portem de temporada. Contínues imprecisions en les jugades, contínues pèrdues de pilota, contínues passades dolentes... Podem dir que es va tenir sort de jugar contra l'Agramunt, el pitjor equip del grup tal i com mostren els resultats, perque els numerosos errors que es van cometre es poden pagar molt cars davant d'un equip com el proper rival que vindrà a Torrente de Cinca, el Balaguer.
La primera meitat, com tot el partit, no va tenir un clar dominador del joc. Potser era el Torrente-Massalcoreig l'equip que més ho intentava, tot i que sense fer massa perill a la porteria defensada per Pere.
Els minuts anaven passant i el 0-0 es mantenia. Fins que una genialitat d'Álvaro al minut onze, amb assistència inclosa a Gerard, acabava amb gol d'aquest darrer i amb el 0-1 a l'electrònic. Cinc minuts més tard Javi feia el 0-2, també a passada d'Álvaro.
L'Agramunt no estava mostrant clars símptomes de reacció, fet que permetia als nostres guanyar momentàniament i còmodament. Encara hi va haver temps per fer el 0-3 abans d'arribar al descans. Va ser el segon gol de Gerard, aquest cop des del punt de doble-penalti, el segon, el primer l'havia refusat el porter, que tirava en aquesta primera meitat.
L'inici de la represa feia pensar en que el partit encara no estava sentenciat. Josep Mª feia l'1-3 als trenta segons després d'una gran jugada individual i Álvaro, en un mal refús, s'introduïa la pilota en la seva pròpia porteria fent així el 2-3. Només s'havien jugat sis minuts del segon període i l'Agramunt, ajudat en gran part per la "pájara" monumental amb que els nostres havien sortit dels vestidors, s'havia posat a només un gol de diferència.
Menys mal que amb el 2-3 el partit es va aturar. Les grans imprecisions comeses pels jugadors del Torrente-Massalcoreig no van ser respostes amb clares ocasions per part de l'Agramunt, que mostrava el perquè de la seva mala situació. Aquest mal joc es va veure durant un quart d'hora realment horrible i penós que no s'hauria de tornar a repetir en el que resta de temporada.
Aamb sort pels jugadors i aficionats del Torrente-Massalcoreig el patiment, sofriment i mal joc es va acabar quan Bieto feia el 2-4 quedant tres minuts de joc. Aquest gol feia tornar les coses al seu lloc i sentenciava la victòria, setena consecutiva, del nostre equip. Javi ho acabaria de reafirmar dos minuts més tard amb el seu segon gol de la tarda i abans de ser expulsat per doble targeta groga.
El fet de jugar amb superioritat numèrica fins l'acaabament del matx ho aprofitaria Eduard per escurçar el marcador fins al 3-5 final.
Com hem comentat anteriorment, el proper rival serà el Balaguer. Aquest és un dels quatre únics equips que enguany han pogut vèncer al Torrente-Massalcoreig. Serà, per tant, un partit força complicat davant un conjunt amb el que estem igualats a punts en la part alta de la classificació. Un partit molt dur davant el qual es necessitarà, un cop més, el recolzament de la sempre fidel afició de Torrente de Cinca.

Agramunt: Pere, Eduard, Bernat, Josep Mª, Marc - Sergi

Torrente-Massalcoreig: David, Juanma, Franc, Bieto, Javi - Faustino, Álvaro, Gerard
Entrenador: Xavier Molins