Calendari de Partits i Entrenos de tota la temporada

Fes-te Soci i posat La Bufanda del teu Club

8 d’oct. 2012

EL SANT JULIÀ ES MOSTRA MOLT SUPERIOR

La derrota d'aquest passat dissabte a Sant Julià va ser una derrota d'aquelles clares, d'aquelles que molt sovint es veuen en el futbol sala entre equips que tenen objectius molt diferents. Mentres que el nostre objectiu és el d'aconseguir mantenir-nos a Territorial, el del Sant Julià és el de pujar de categoria.
L'equip del Principat andorrà compta amb jugadors que han jugat en les millors categories del futbol sala espanyol, i això es va notar moltíssim aquest passat dissabte en un partit que va acabar amb un resultat, 9-1, que mostrava la clara superioritat local.
Només el gol de Bieto des de el punt de penalti al quart d'hora de partit, i quan el marcador ja reflectia un 2-0, ens va donar esperances de cara a poder treure quelcom positiu d'aquesta visita. Però aquestes esperances no van tardar massa estona en marxar, ja que el Sant Julià encara va poder fer dos gols més que li van permetre anar al descans amb un resultat de 4-1 i amb el partit pràcticament sentenciat.
Tot just començar el segon periode, els locals van fer el seu cinquè gol. A partir de llavors, una tímida reacció del Torrente-Massalcoreig, jugant amb Juanma com a porter-jugador, feia preveure que almenys podriem escurçar les distàncies. Però l'equip que va marcar, i fins a quatre gols més, va ser el Sant Julià.
Del partit ens podem quedar en ben poca cosa. A banda de destacar la gran actuació dels porters, tant de David com d'Oliver, els quals van impedir que el Sant Julià marqués més gols, probablement el més positiu va ser el retorn d'Álvaro a l'equip després d'una temporada en que el jove jugador va voler provar sort en el futbol.
El cap de setmana que ve es descansa, així que fins el següent no hi tornarà a haver partit. El rival, en el partit que es jugarà a Torrente de Cinca, serà l'Ascó, un equip que també ha pujat aquesta temporada a Territorial però que s'ha reforçat molt bé per tal d'acabar en els primers llocs de la classificació. No serà tampoc gens fàcil, però esperem que, amb el caliu de l'afició, poguem sumar la segona victòria de la temporada.

Sant Julià: Pere, Joanthan, Nuno, Jorge, Carlos - Daniel, Yuki, Xavier, Marc, Pedro, Omar
Entrenador: Neftalí Puyalto

Torrente-Massalcoreig: David, Bieto, Pau, Javi, Gerard - Oliver, Albert, Álvaro, Juanma, Mingo, Barneo