Calendari de Partits i Entrenos de tota la temporada

Fes-te Soci i posat La Bufanda del teu Club

14 de març 2011

DE VICTÒRIA EN VICTÒRIA... AQUEST EQUIP VA FENT HISTÒRIA

Un altre partit, un altre triomf. Són ja nou els partits que es porten de manera consecutiva sumant de tres en tres. Aquesta gran ratxa, que esperem que duri molts partits més, ha servit, de moment, per poder veure el nostre equip situat en la segona plaça de la classificació.
Aquesta passada jornada l'equip que va caure a mans del Torrente-Massalcoreig va ser l'Almacelles, conjunt que no va saber aprofitar el fet de jugar a casa. Un pavelló, el d'Almacelles, on els nostres encara no hi havien pogut guanyar mai. Es presumia ser un partit bastant complicat però, tot i que es va passar per algun apur que altre, es va poder guanyar amb un resultat clar, al final, de 6-9.
Una primera meitat sense massa història. Domini clar del Torrente-Massalcoreig, al qui només li va faltar una mica més de punteria. Tot i això, en quan va arribar el primer gol, obra de Bieto, els minuts que van quedar fins al descans van ser tot un festival d'ocasions i de gols. Javi, Gerard de penal i un altre cop Bieto farien tres gols més ampliant el marcador momentani fins al 0-4. Amb aquest resultat s'arribava al descans.
L'inici de la represa encara va ser més fructífer, ja que si bé es cert que l'Almacelles retallaria distàncies, també es cert que dos gols més de Bieto, el gran protagonista del matx, posarien un clar, i mereixedor, marcador de 1-6 als cinc minuts de joc.
Malauradament, però, encara es va haver de patir. En menys de tres minuts l'Almacelles faria tres gols de manera consecutiva i passaria a ser el clar dominador del joc. I tot i que Gerard feia el seu segon gol de la tarda, res podia parar al gran moment de forma en que es trobaven els locals. Aquests es tornarien a posar mans a la feina i, amb porter-jugador, marcarien dos gols més ajustant el marcador fins al 6-7. S'havia passat del 1-6 dels vint-i-cinc minuts de joc al 6-7 als trenta-set. Encara quedaven tres minuts, tres minuts molt i molt llargs...
Menys mal que Óscar, tot i que no va estar massa afortunat durant el partit, va poder aprofitar el fet de que l'Almacelles jugava amb porter-jugador per, des del mitj del cam i a porteria buida, fer el 6-8. Aquest gol va acabar sent clau, va fer desapàreixer els nervis dels nostres i va encendre els de l'Almacelles, que veia com l'¡intent de remontada es quedava, en això, en intent.
Als darrers segons l'àrbitre va expulsar el local Jaume i, amb un jugador més sobre la pista, Gerard va poder marcar el seu tercer gol de la tarda i, amb aquest, acabar de sentenciar el partit.
Amb aquestes nou victòries consecutives, el següent repte serà véncer a la pista de Llardecans. Una altra pista on el Torrente-Massalcoreig encara no hi ha guanyat mai en dos cops que l'ha visitada. Esperem que a la tercera vagi la vençuda i que la ratxa duri, almenys, una setmana més.

Almacelles: Jordi, Ricardo, Albert, Iñaki, Alfonso - Sergio, Cortés, Ramon, Jaume, Aitor

Torrente-Massalcoreig: David, Juanma, Bieto, Javi, Gerard - Franc, Óscar
Entrenador: Xavier Molins