Calendari de Partits i Entrenos de tota la temporada

Fes-te Soci i posat La Bufanda del teu Club

22 d’oct. 2012

SEGONA PART PER OBLIDAR

Aquest dissabte jugavem el segon partit a casa de la temporada, tot i que al pabelló de Torrente de Cinca, que és on juguem de locals, encara no hi hem pogut jugar en tota la temporada. Si contra el Moreno's vam haver de jugar a Mequinenza per culpa de la pluja, aquest dissabte va tornar a ploure i ens vam haver de tornar a desplaçar cap a Mequinenza.
En aquesta jornada ens enfrontàvem a l'Ascó, un equip que, com al nostre, ha pujat enguany a Territorial i que té, com a objectiu per aquesta temporada, assolir l'ascens a Tercera Nacional. Per aquest motiu compta, en la seva plantilla, amb jugadors que han jugat en categories superiors. 
Aquesta diferència de nivell que pot semblar que hi hagi a primera vista entre el Torrente-Massalcoreig i l'Ascó, no es va notar gens en la primera meitat. Els nostres jugadors s'ho van deixar tot sobre la pista, sobretot en l'aspecte defensiu, i el resultat de 2-1, amb dos gols de Javi, amb el qual es van acabar els primers vint minuts encara es va quedar curt. Curt especialment pel mèrit dels nostres jugadors i per la gran quantitat d'ocasions que van tenir i que, entre els pals i la gran actuació del porter visitant, es van encarregar de malbaratar.  
A la segona meitat, el partit va fer un canvi radical. Els errors dels nostres jugadors es van veure incrementats, i això s'acostuma a acabar pagant davant d'un equip amb jugadors tant experimentats com l'Ascó. Del 2-1 es va passar al 2-4 en menys de deu minuts i això es va acabar acusant. Cert és que després encara vam tenir algunes ocasions jugant amb Juanma com a porter-jugador i que amb el 3-4 ens haguessem tornat a ficar dins del partit, però l'equip que va marcar va ser l'Ascó, el qual tancava el partit amb el 2-5 final.
D'aquest partit ens hem de quedar amb la bona sensació que va donar l'equip, especialment en la primera meitat, jugant-li de tu a tu a l'Ascó, un equip que de ben segur estarà entre els millors quan s'acabi la temporada. 
Portem només quatre jornades de lliga de les quals només n'hem pogut puntuar en una, però els números i les sensacions que dona l'equip no són gens dolentes. Només el Sant Julià ens va guanyar d'una manera totalment clara, l'Amposta i l'Ascó van haver de suar el seu per poder-nos guanyar i ens hem de quedar amb aquest fet. 
Queda molt per endavant, 26 jornades concretament, i els resultats, si es segueix amb aquest ritme, acabaran arribant. Esperem que comencin a arribar aquest proper dissabte. Ens toca viatjar fins a Valls per enfrontar-nos a un equip totalment desconegut i que també s'estrena enguany a Territorial. 
Ara, més que mai, PO-DE-MOS!!!

Torrente-Massalcoreig: Oliver, Bieto, Jaume, Javi, Gerard - David, Álvaro, Juanma, Fran, Mingo, Barneo, Pau

Ascó: Ruben, Cesar, Alejandro, Ivan, Miguel Angel - Albert, Sergio, Jordi, Lozano, Anderson
Entrenador: Cristian Carceller 

Joan Fargues

Reportatge fotogràfic (Paco Badia) :