Calendari de Partits i Entrenos de tota la temporada

Fes-te Soci i posat La Bufanda del teu Club

24 d’abr. 2012

PRIMERA VICTÒRIA A CASTELLAR DE LA RIBERA
Aquest passat dissabte visitàvem la sempre complicada pista de Castellar de la Ribera. Quatre cops haviem jugat ja en aquesta pista, i el resultat més positiu fins ara era el de l'empat a 3 aconseguit la temporada 2006/07. Des d'aleshores, tres visites i tres derrotes. Però les estadístiques estàn per trencar-les, i, per sort, ara ja podem dir que hi hem guanyat un partit.
Va ser, en tota seguretat, el partit en que el Castellar de la Ribera ens va ficar en menys aprets. L'equip del Solsonès no està fent enguany una bona temporada, i això es va notar sobre el terreny de joc i en el resultat definitiu del partit, un clar 2-5. I es que nosaltres, sense fer un gran joc, vam dominar el partit en tot moment davant d'un Castellar de la Ribera que només va poder contrarrestar forces en les jugades a pilota parada.
Jaume, el protagonista del partit marcant 3 dels 5 gols del Torrente-Massalcoreig, feia el primer gol del partit als sis minuts de joc i, deu minuts més tard, faria el 0-2.
No tardaria massa, però, el Castellar de la Ribera en escurçar distàncies. Gairebé en la jugada següent, els locals farien l'1-2 en un tir lliure directe de Jaume des de fora de l'àrea. Amb aquest resultat s'arribava al descans.
A la segona meitat, els gols van tardar més en arribar. No va ser fins en el minut 12, quan el conjunt local ja comptava amb cinc faltes, i Barneo es disposava a executar el doble-penalti corresponent a la sisena falta. El porter el va refusar, però la pilota li va caure als peus del mateix Barneo que aquest cop no desaprofitava l'ocasió per fer l'1-3 i gairebé sentenciar el matx.
Poc després arribaria la jugada desgraciada del partit. En un salt entre Jaume, el del Castellar, i Bieto, el local es faria mal al pòmul i es veuria obligat a abandonar el partit i a deixar al seu equip, que tant sols comptava amb un canvi, sense efectius en la banqueta.
Minuts més tard era el propi Bieto l'encarregat de fer l'1-4 en un excel·lent contraatac i sentenciar, ja defintivament, l'encontre. I tot i que en un còrner Dídac escurçaria distàncies pels locals, Jaume faria el seu tercer gol de la tarda en el darrer minut de joc deixant el marcador en el definitiu 2-5.
Amb aquesta victòria sumem tres punts més totalment necessaris per poder continuar estant a tant sols un punt de distància del segon, el Castellserà.
La setmana que ve ens visita l'Alta Segarra, conjunt situat en la zona mitja de la taula i que està fent una temporada bastant acceptable tenint en compte que s'estrenava enguany en la categoria de Preferent. Esperem que el públic torni a estar, un cop més, al costat de l'equip.

Castellar de la Ribera: Ivan, Javier, Jordi, Alex, Jaume - Didac

Torrente-Massalcoreig: David, Bieto, Jaume, Javi, Gerard - Oliver, Mingo, Barneo
Entrenador: Xavier Molins

Àrbitre: Antonio Javier Pons