Calendari de Partits i Entrenos de tota la temporada

Fes-te Soci i posat La Bufanda del teu Club

22 d’abr. 2013

EMPAT VALUÓS, TOT I QUE INSUFICIENT

Partit molt igualat el d'aquest passat dissabte contra el Botarell. Hagués pogut guanyar qualsevol dels dos equips, i al final va acabar amb un empat que no acaba de satisfer a cap dels dos equips. Possiblement beneficia més al conjunt tarragoní, que ja té la permanència gairebé assegurada, que a un Torrente-Massalcoreig que no s'acaba d'allunyar dels llocs perillosos de la classificació.
Amb un parcial de 2-2 semblava que acabaria la primera meitat. El Botarell es va avançar dos cops en el marcador, però els locals van saber empatar en les dues ocasions amb gols de Gerard i de Mingo, aquest des del punt de doble-penalti.
Però en la última jugada abans d'arribar als vestidors, el Botarell va marcar el tercer gol davant la falta d'atenció de la defensa del Torrente-Massalcoreig. 2-3 al descans i amb la sensació de sempre: poc encert en atac i poca fortalesa en defensa.
Als quatre minuts de la represa arribava el 3-3, obra, un altre cop, de Gerard. Amb aquest empat semblava que s'aniria a més i que era el primer pas cap a la victòria. Però res més lluny de la realitat, el Botarell es tornava a avançar i, aquest cop, amb dos gols consecutius.
Per sort, encara hi havia temps per reaccionar, i així va ser. Gerard feia el seu tercer gol de la tarda poc després del 3-5 i deixava oberta la porta de la possible remuntada. El Torrente-Massalcoreig, ara sí, es va fer amb el total domini del partit i de la pilota i va començar a crear més jugades de perill. Així com també va augmentar la pressió en defensa.
Tota aquesta millora va fer possible empatar un partit que s'havia posat costa amunt. En una jugada de pressió en la sortida de la pilota, Mingo li robava la pilota al defensa i es plantava sol davant el porter, al qui va superar amb un potent xut.
Quedaven cinc minuts encara. El marcador reflexava un empat a 5, i, tot i que qualsevol empat a hores d'ara té un gran valor, s'havia d'anar a per la victòria. Es van tenir oportunitats per fer el sisè gol, però, malauradament, el resultat de 5-5 ja seria el definitiu.
El partit va acabar amb la sensació de que l'empat sabia a poca cosa i que, d'haver estat més atents en defensa, s'hagués pogut guanyar.
Toca passar pàgina i centrar-se en el següent partit. Aquest proper dissabte viatgem fins Castellserà per enfrontar-nos a un equip que vam guanyar 7-6 a la primera volta, i que, a hores d'ara, es troba situat en l'últim lloc de la classificació. Per tant, perquè no pensar amb la victòria? Vamos equipo!

Torrente-Massalcoreig: Oliver, Álvaro, Mingo, Pau, Gerard - David, Albert, Juanma, Fran

Botarell: Guillem, Jordi, Iván, Lluïs, Edgar - Andreu, Daniel, Marc, Eric, Andrés