Calendari de Partits i Entrenos de tota la temporada

Fes-te Soci i posat La Bufanda del teu Club

12 de nov. 2012

EMOCIÓ FINS A L'ÚLTIM MINUT

Gran remontada la d'aquest dissabte del Torrente-Massalcoreig contra el Can Vicenç de la Pineda. En aquest partit s'havien d'aconseguir els 3 punts gairebé per obligació, ja que l'equip visitant tenia un punt menys que nosaltres i en cas de guanyar-nos ens passava en la classificació.
I sí, es va guanyar, tot i que no va ser, ni de llarg, el millor partit de la temporada. Sobretot en un primer quart d'hora de partit en que el Can Vicenç va ser el clar dominador del joc i el que va tenir les millors ocasions. Per sort, l'equip visitant no estava massa encertat en atac i Oliver refusava les arribades més perilloses. Tot i això els de La Pineda van poder avançar-se en el marcador gràcies a un gol d'Àlex en el minut setze.
Amb el marcador en contra, els nostres jugadors van començar a reaccionar i a agafar el control de la pilota. Poc a poc van anar tenint ocasions fins que ja en el darrer minut de joc una gran jugada individual de Pau en la banda esquerra acabava amb una passada de la mort a Mingo qui, estant lliure de marca, feia l'empat a 1. Amb aquest empat entre dos equips que en aquest partit s'hi jugaven molt, s'arribava al descans.
En la segona meitat, el domini va ser del Torrente-Massalcoreig. Encara que l'encert que no teniem nosaltres, sí que el tenia el conjunt visitant. El Can Vicenç, sense fer gaires mèrits en aquesta segona part, va veure com dos gols de Sergi i Raul li propiciaven un avantatge de dos gols en el marcador.
Faltaven quatre minuts per la conclusió del partit i el marcador reflectia un injust 1-3. Semblava que el partit ja estava sentenciat. Però res més lluny de la realitat, la sortida de Juanma com a porter-jugador va ressuscitar els ànims dels jugadors i de l'afició.
En dues jugades gairebé consecutives i ben acabades per Barneo, es va passar, en menys d'un minut, del 1-3 a l'empat a 3. El partit havía fet un gir radical en pocs segons i encara més es va girar la truita amb l'expulsió d'un jugador visitant. Jugant amb dos jugadors més, ja que Juanma continuava com a porter-jugador, va faltar una mica de paciència i de precisió en els metres finals. Tot i que Jaume, el protagonista del darrer minut de partit, feia el 4-3 materialitzant així el que no deixava de ser una gran remontada dels nostres jugadors.
Encara hi va haver, però, temps pel sofriment. Javi veia la segona targeta groga i deixava així el Torrente-Massalcoreig amb un jugador menys durant l'últim minut de joc. El Can Vicenç, conscient que amb aquesta superioritat numèrica s'obria la porta de l'esperança per almenys marxar amb un punt, va treure porter-jugador i s'ho va jugar tot a una carta. Per sort, els hi va faltar encert. L'encert que sí que van tenir tant David, fent una excel·lent passada amb les mans, com Jaume, el destinatari de la pilota i que, després de desfer-se bé del porter-jugador en carrera, marcava el que seria el 5-3 definitiu.
Aquest partit, amb aquesta gran remontada en els últims quatre minuts de joc, ha de servir com al·licient de cara als propers tres partits en els quals ens enfrontem a tres equips situats per sota en la classificació. La propera jornada ens visita el primer d'aquests, el Cambrils. Un equip, el del Solsonès, que la temporada passada va ser el clar dominador del nostre grup a Preferent, però que aquesta temporada encara no ha pogut sumar cap punt en sis jornades. Esperem que davant de la nostra afició poguem tornar a sumar una victòria.

Torrente-Massalcoreig: Oliver, Juanma, Bieto, Jaume, Javi - David, Fran, Mingo, Barneo, Pau, Gerard

Can Vicenç: Adrian, Sergi, Robert, Àlex, David - Miquel, Saül, Sergio, Raul, Manel
Entrenador: Rubén Blade