Calendari de Partits i Entrenos de tota la temporada

Fes-te Soci i posat La Bufanda del teu Club

26 de set. 2013

NOUS JUGADORS, NOVA TEMPORADA, MATEIX OBJECTIU

Les vacances s'acaben. Aquest cap de setmana torna la competició, i ho fa amb un partit molt complicat pel Torrente-Massalcoreig. Per començar, tocarà visitar a l'Aldea, un dels favorits per l'ascens a 3a Nacional. Tot i això, la nostra victòria contra el mateix riva,l i en la mateixa pista, per 3-4 de finals de la temporada passada, ens dóna un bon record així com alguna esperança per treure-hi, almenys, un empat.
El partit sevirà d'estrena oficial pels jugadors que s'estrenen aquesta temporada amb l'equip. Els nouvinguts, són:
- Carles Larroya. Natural de Torrente de Cinca. És un porter molt jove, però amb força qualitat.  
- Iván Royes "Chori". El porter fragatí torna a l'equip després de quatre temporades.
- Jordi Mesalles. Natural de Fraga, deixa el futbol, estava a les files de la Peña Fragatina, pel futbol sala.
- Víctor Berenguer "Villello". El jugador de Torrente de Cinca, que ja era un fix en els entrenaments de la passada temporada, serà un jugador més aquesta temporada.
Aquests quatre jugadors venen a suplir les absències de David Castellá, qui ja ens va deixar a mitjans de la passada temporada, i les de Albert Teixidó "Ferreret" i Pau Soler, els quals han canviat el futbol sala pel futbol, un a anat al Massalcoreig i l'altre al Mequinenza.
D'altra banda, continuaran, un any més, defensant els colors del Torrente-Massalcoreig:
- Oliver Fernández "Oli"
- Juan Manuel Arbiol "Juanma"
- Gerard Arbonés
- Francisco Badia "Fran"
- Javier Bagué "Mino"
- Miguel Callizo "Mingo"
- Álvaro Grego "Bojan"
- Jaume Teixidó
Pel que fa a l'entrenador, aquest càrrec continuarà estant ocupat per Francesc Barneo "Paco", qui ara ja compta amb més experiència a la banqueta que amb la que va començar la temporada passada.
Pels que fa a la competició, que recordem que és la categoria més alta a nivell autònom, aquest any ha canviat de nom. Si la temporada passada es deia Territorial Catalana, aquest any s'anomena Divisió d'Honor Catalana. Això no deixa de ser una simple anècdota. El realment important és la competició en si. Hi haurà un total de 14 equips, 7 de la província de Lleida i 7 de la de Tarragona.
Entre els de Lleida, continua, a banda del Torrente-Massalcoreig, l'Alcarràs, el Cambrils i el Solsona. Els altres tres, seràn el Tàrrega, el qual baixa de 3a, i el Linyola i el Llardecans, 1r i 2n, respectivament, de Preferent la temporada passada.
Pel que fa als equips de Tarragona, continuen, de la temporada anterior, l'Aldea, l'Amposta, el Botarell i el Valls. Els nouvinguts són l'Hospitalet de l'Infant, el Mare Molàs de Reus i El Catllar, 1r, 3r i 4rt classificats al grup de Tarragona de Preferent la temporada passada. L'últim d'aquests, El Catllar, ocuparà el lloc que va deixar lliure el desaparegut, per motius econòmics, Bar Restaurante Moreno's.
Caldrà veure com li anirà la temporada 2013-14 al Torrente-Massalcoreig. És segur que d'il·lusió, treball i sacrifici no en faltaran. Ara només falta que la pilota vagi entrant a la porteria contraria i que els resultats vagin acompanyant. D'aquesta manera, serà més factible l'objectiu principal, que, com no pot ser de cap altra manera, serà el de la salvació.
Sense res més a dir, preparem-nos per l'inici de la competició i disfrutem de l'espectacle del futbol sala. Senyors i senyores, que començi a girar la pilota!!!