Calendari de Partits i Entrenos de tota la temporada

Fes-te Soci i posat La Bufanda del teu Club

5 de juny 2012

VICTÒRIA MOLT TREBALLADA

La d'aquest dissabte a Isona no va ser una victòria gens fàcil d'aconseguir. Ens enfrontàvem al Conca d'Allà, un rival sempre molt perillós a casa seva, i partiem des de l'inici amb unes quantes circumtances no gens favorables per als nostres interessos, com el fet de jugar en una pista molt reduïda com és la d'Isona i, a sobre, amb la molta calor que feia dissabte a la tarda. A més de tot això, també s'havia de tenir en compte que jugàvem sense un porter fixe, i que tant sols teniem un canvi a la banqueta.
Els nostres jugadors, però, van lluitar i es van esforçar com mai i van rebre la seva recompensa en forma d'un tres punts molt treballats i molt merescuts. El marcador final, 8-10, així ho va acabar assenyalant.
Dels sis jugadors amb els que comptàvem, ens hem de quedar amb el gran partit que van fer els dos jugadors més veterans. Barneo i Bieto van jugar, possiblement, el seu millor partit de la temporada quan més els necessitàvem. L'ún, Barneo, a banda de fer dos gols a la primera meitat, va acabar resultant ser totalment decisiu jugant de porter i fent moltes parades, algunes de les quals de molt mèrit. Mentres que l'altre, Bieto, va jugar el seu millor partit de la història com a jugador del Massalcoreig en el que es refereix en l'aspecte de marcar gols, ja que en va fer un total de cinc superant així els quatre gols que va aconseguir en la segona jornada de la temporada 2006-07.
Pel que fa al partit d'aquest dissabte, va ser un partit totalment boig i típic del final de temporada. Molts gols, moltes ocasions, i continus canvis en el marcador. La primera part, que començava amb un 2-0 pel Conca d'Allà als cinc minuts de joc, acabaria amb empat a 4, després que dos gols de Barneo, un de Javi i un de Bieto anessin empatant el partit sempre que s'avançava l'equip local.
A la segona meitat, més del mateix. Encara que ara seria el Torrente-Massalcoreig el que s'avançava dos gols per endavant amb gols de Bieto i Mingo. El Conca, però, no s'impacientava, i tot i que després de fer el 5-6 Bieto feia el 5-7, l'equip local aconseguia remuntar el partit i ficar-se un altre cop per endavant amb el 8-7 quan quedaven, encara, nou minuts de joc.
Temps més que suficient perquè, per sort dels nostres interessos, poguessim remuntar el partit. I així va ser, ja que dos gols de Bieto, un dels quals des de el punt de penalti, ens tornaven a donar avantatge. Va ser llavors, amb el 8-9, quan va aparèixer un intratable Barneo sota els tres pals, refusant totes les pilotes que li arribàven i donant-nos esperances d'acabar guanyant el partit. Partit que es va sentenciar en els darrers segons de joc amb un gol de Mingo.
M'agradaria donar les gràcies als sis jugadors que es van presentar a Isona aquest passat dissabte i que ho van donar tot per aconseguir una victòria que serveix per tenir alguna opció, encara que molt remota, d'acabar la temporada en segona posició. Perquè això passi, necessitem guanyar en l'últim partit del curs al Juneda al Pavelló de Torrent i que el Castellserà perdi a casa seva davant l'Alta Segarra. Si això no acaba succeïnt, no passarà res. La temporada igualment haurà estat tot un èxit.

Conca d'Allà: Arnau, Isaac, Oscar, Jordi, Hubert - Jordi, Aubets, Santi, Danilo
Entrenador: Xavier Badia

Torrente-Massalcoreig: Juanma, Mingo, Bieto, Jaume, Javi - Barneo
Entrenador: Xavier Molins


Joan Fargues

Reportatge Fotogràfig de Paco Badia: