Calendari de Partits i Entrenos de tota la temporada

Fes-te Soci i posat La Bufanda del teu Club

14 de febr. 2011

UNA ALTRA VICTÒRIA... I JA EN VAN 6 DE CONSECUTIVES

El Torrente-Massalcoreig no afluixa. Comença la segona volta tal i com va fer la primera, amb una clara i molt merescuda victòria contra el Rest. Chino Hong-Kong. Una victòria que, sumada a les cinc de seguides amb que es va acabar la primera volta, és la sisena de consecutiva.
L'aconseguida aquest passat dissabte és tant, o més, merescuda que totes les anteriors. Per joc, per resultat, per esportivitat, per ganes... per tot es va ser molt superior a l'equip dels Mangraners. Un equip que no es mereixeria estar jugant a futbol sala en una competició federada, tal i com van demostrar el dissabte alguns dels seus jugadors. I es que sembla penós que en una competició com aquesta, on els equips no s'hi juguen practicament res i on gairebé tots juguen per disfrutar i passar una bona estona, hi hagi equips, o millor dit jugadors, que vagin només a fer mal. Mal, així com sona. Que s'oblidin de la pràctica esportiva i es dediquin només a fer mal als jugadors rivals, tal i com li va fer un jugador visitant a Mingo. Un cop de cap al més pur estil Zidane, però en comptes de al pit, a tot el nas... Realment vergonyós i digne de ser sancionat amb una gran multa. En fi, un altre fet trist dels tants que s'han vist ja en els partits contra aquest equip.
Però centremnos en el que realment val la pena. Centremnos en el gran partit que van fer els nostres jugadors, un altre gran partit dels molts que s'han fet durant el que portem de temporada. Una altra victòria que es suma a la classificació i ja se'n porten 12 en 16 partits. Sense dubte, unes grans estadístiques.
Pel que fa al joc, cal dir que va estar controlat en tot moment pel Torrente-Massalcoreig. Però la punteria, al principi, semblava que s'havia esfumat per una estona. Els primers deu minuts van passar amb l'inamovible 0-0 al marcador.
Semblava, però, bastant clar que el gol havia d'arribar en un moment o altre. I així va ser quan Álvaro feia l'1-0 després d'una efectiva jugada ensajada fent passar la pilota per tot l'escaire. Pocs minuts més tard arribarien dos gols gairebé consecutius que distanciaven els locals fins al 3-0. Els autors d'aquests van ser Gerard i Bieto.
De llavors fins a l'arribada al descans només hi va quedar temps per un gol de Romaní, qui engaltava un gran xut i escurçava així les distàncies. Amb el 3-1 s'acabava la primera meitat.
El control del joc encara va ser més clar en la segona part. Els gols anaven caient a mesura que passaven els minuts i davant de la total falta de reacció dels jugadors del Hong-Kong.
Javi feia dos gols seguits, dos gols que es sumen al seu registre golejador, on ja s'hi reflecteixen fins a 27 gols en 14 partits jugats, gairebé una mitjana de dos gols per partit. Molt bona la temporada que està realitzant el jugador de Torrente de Cinca.
El 6-1 seria obra d'Álvaro. El noi més jove de l'equip i que portava una mala ratxa cara a porta. Ja s'havia estrenat fent l'1-0 i encara en faria un altre, el 8-1. Sense dubte el millor jugador del partit, amb tres grans gols i grans jugades. Aquesta temporada, tant just la segona que porta a l'equip, ja ha fet dotze gols. Realment uns registres de verdadera estrella. El gol intercalat, el 7-1, el marcaria Juanma.
Amb el 8-1 es va acabar el partit. Llavors seria el moment de la polèmica i de l'antiesportivitat comentada anteriorment. El partit ja no s'hagués tingut d'acabar després de tot el que va passar. Tot i això l'àrbitre va decidir acabar el partit i jugar-se, per tant, els últims dos minuts. Temps durant el qual Romaní va poder fer el seu segon gol amb el 8-2 definitiu.
El proper partit es jugarà a Agramunt, contra un equip de la zona baixa de la taula com és l'equip d'aquell poble. Esperem que es pugui rescatar una altra victòria per encarar amb optimisme el següent duel a casa contra el Balaguer, un equip dels més bons del grup.

Torrente-Massalcoreig: David, Juanma, Bieto, Javi, Gerard - Faustino, Álvaro, Franc, Mingo, Barneo
Entrenador: Xavier Molins

Hong-Kong: Miguel, Samuel, Ivan, Jose Mª, Romaní - Sebastian, Carlos, Andrés, Matías, Manuel


Joan Fargues

Reportatge fotogràfic: