Calendari de Partits i Entrenos de tota la temporada

Fes-te Soci i posat La Bufanda del teu Club

18 de nov. 2013

CONTINUA LA MALA RATXA

Després de la derrota per 2-5 de la setmana passada contra el Tàrrega, actual líder del grup, aquest dissabte ens enfrontàvem al Botarell. Era un partit de cuers, penúltim contra últim, i estava clar que el que guanyaria el partit donaria un bon cop sobre la taula. Amb aquesta idea van sortir els dos equips a la pista, però al final van ser els locals, el Botarell, el que en va resultar vencedor guanyant el partit per un resultat final de 5-3.
El parcial de 3-0 que mostrava el marcador al quart d'hora de la primera meitat, ja feia veure que seria molt complicat que el Torrente-Massalcoreig hi pogués treure quelcom positiu del partit.
Només amb Juanma jugant de porter-jugador i aprofitant aquesta superioritat numèrica, es va poder crear alguna altra ocasió. Fins que Jaume va escurçar distàncies tot just abans d'arribar al descans. Amb el 3-1 almenys es tenia alguna esperança de cara a remuntar el partit a la segona part.
Però res més lluny de la realitat, l'efectivitat cara a porteria continuaria igual per un i altre equip. Al primer minut de la represa el Botarell faria el 4-1 aprofitant un greu error en cadena de la defensa visitant.
Tocava reaccionar. Juanma tornaria a sortir amb la samarreta de porter-jugador i poc a poc el Torrente-Massalcoreig aniria dominant cada cop més el joc. Álvaro va fer el 4-2 amb un fort xut des de fora de l'àrea. Quedaven encara vuit minuts de joc i encara podia passar qualsevol cosa.
Però estava vist que no era el nostre dia. Quedant quatre minuts, i quan millor joc estava fent l'equip visitant, el Botarell va marcar des del seu camp aprofitant la posició avançada de Juanma i aquí sí que s'acabaria el partit.
Javi va marcar al darrer minut de joc. Tot i la gran jugada feta entre el golejador i Álvaro, va acabar resultant un gol poc útil i que només va servir per maquillar una mica les diferències i perque s'acabés repetint el resultat del partit jugat a Botarell tot just ara fa un any. D'aquesta manera, dos partits jugats a Botarell i dos derrotes per idèntic resultat, 5-3.
La temporada no ha començat massa bé. Després de 7 jornades, el Torrente-Massalcoreig tant sols compta amb una victòria contra l'Amposta per sis derrotes encaixades, dos de les quals contra rivals de la part baixa com el Cambrils i el Botarell.
Però encara queda molta lliga per endavant. Una lliga que continuarà el proper dissabte a Torrente de Cinca. Rebrem a un equip desconegut fins ara com és El Catllar, equip ascendit aquesta temporada i que, amb 12 punts sumats, es troba situat a mitja taula. Per tant, segur que tampoc ens fica les coses massa fàcils, però cal anar a per totes i intentar, com sigui, treure els tres punts en joc. Vamos equipo!!!

Botarell: Guillem, Iván, Víctor, Jacob, Andrés - Jordi, Oriol, Lluís, Daniel, Marc, David, Eric

Torrente-Massalcoreig: Carles, Juanma, Fran, Javi, Gerard - Iván, Mesalles, Mingo, Jaume, Álvaro, Víctor
Entrenador: Francesc Barneo