Calendari de Partits i Entrenos de tota la temporada

Fes-te Soci i posat La Bufanda del teu Club

29 de febr. 2012

RECUPEREM EL GUST DEL TRIOMF

Després de la derrota soferta a Cambrils fa dues setmanes, l'aturada per descans de la setmana prèvia al proper partit havia de servir per descansar i calmar els nervis de cara a esperar el següent partit amb ambició i ganes de sumar els tres punts en joc. Així va ser, el Balaguer B, amb el qual haviem empatat a 2 en la primera volta, no va poder fer res aquest cop davant el nostre vendaval de joc i gols. 7-3 va ser el resultat definitiu.
Del partit podem destacar el fet que vam estar molts minuts sobre la pista ficant a Juanma com a porter-jugador. Comptant amb tant sols un jugador de recanvi, el míster va intentar jugar amb cinc jugadors de camp i la jugada, tot i arriscada, i que ens va costar dos gols en contra, va sortir prou bé.
La primera meitat va acabar 2-1. Gols d'Óscar i Jaume pels locals, en possiblement les dues millors jugades de la primera meitat, i d'Àngel pels visitants, i a porteria buida, ja a l'últim minut abans del descans.
A la segona meitat, el domini del joc va continuar sent nostre. Javi feia el 3-1 als dos minuts, i tot i que el Balaguer B va poder situar l'empat a 3 en tant sols quatre minuts, el primer gol a porteria buida i l'altre de rebot, el partit no se'ns va escapar.
Gols de Gerard, Óscar, Bieto i un altre cop Óscar, que faria un hat-trik, anirien ampliant la ventatja fins al definitiu 7-3.
Després d'aquest triomf, toca tornar a visitar la ciutat de Balaguer. Aquest cop ens enfrontarem al Balaguer A, el primer equip al qual vam guanyar a la primera volta. Una jornada, la que ve, que pot ser molt propicia per nosaltres, ja que a Cambrils s'enfronten segon i primer, o el que és el mateix, el Cambrils i el Castellserà, que els tenim 3 i 6 punts per sobre respectivament.

Torrente-Massalcoreig: Juanma, Bieto, Óscar, Javi, Gerard - Oliver, Jaume
Entrenador: Xavier Molins

Balaguer B: Albert, Àngel, Daniel, Radoslav, Roger - Marcos, Antoni, David, Javi

Àrbitre: Rafael García

Joan Fargues

PD: Des del club, donem l'enhorabona al nostre jugador Fran, així com a la seva dona Mari Jose, que van aprofitar la setmana de descans per donar a llum a la seva filla Mar. Enhorabona parella!!!