Calendari de Partits i Entrenos de tota la temporada

Fes-te Soci i posat La Bufanda del teu Club

8 d’abr. 2013

S'ACABEN LES DERROTES

Ja tocava. Després de dos mesos seguits on només s'havien vist derrotes, per fí es va tornar a puntuar. Era clau marxar de La Pineda amb, almenys, un empat per no situar-nos amb més problemes en la classificació, i amb un empat, salvat in-extremis, vam marxar.
Va ser un partit molt estrany, entre dos equips que veuen com poc a poc es va acabant la temporada i no poden sortir dels llocs perillosos de la taula. Els locals ja fa moltes jornades que es troben en llocs de descens, mentres que al Torrente-Massalcoreig li han fet molt mal aquestes cinc derrotes consecutives que el fan estar-se a un pas de baixar a Preferent. El partit l'hagués pogut guanyar qualsevol dels dos equips, i, per tant, l'empat final és un mal menor i es veu amb bons ulls.
El matx va començar amb gol del conjunt local. Només havien passat tres minuts quan La Pineda s'avançava en el marcador en la única jugada realment perillosa que faria en tota la primera meitat. A partir de llavors, els locals es tancarien al darrere i els visitants agafarien el control de la pilota, encara que sense crear massa perill. D'aquesta manera, anirien passant els minuts amb l'1-0 en el marcador.
Al quart d'hora de partit, i veient que el gol de l'empat no arribava, el Torrente-Massalcoreig va decidir introduïr a Juanma com a porter-jugador. I aquest fet va donar resultat, ja que tant sols un minut després Gerard faria l'empat des del punt de doble-penalti.
L'empat, però, va durar poc. La Pineda es tornaria a avançar amb un gol des del seu propi camp aprofitant que Juanma, que tot i l'empat continuava de porter-jugador, estava fora de la porteria. I després del 2-1 arribaria l'expulsió de Javi per dues targetes grogues en la mateixa jugada. Molt costa amunt semblava que es ficava la recta final de la primera meitat, ja que s'havien de jugar els dos minuts que quedaven fins al descans amb un jugador menys sobre el terreny de joc.
Per sort, l'únic equip que va marcar va ser el Torrente-Massalcoreig gràcies a un altre doble-penalti ben executat per Gerard. De fet, tot i jugar amb un home menys, va ser el conjunt visitant el qui va estar més i millor posicionat sobre la pista, molt ben situat en la part defensiva i deixant als locals sense espais per crear perill a la porteria d'Oliver.  Amb el 2-2 s'acabava el primer període.
A la represa, molta més igualtat. El partit només es va animar de cara a una recta final que va tenir de tot: una expulsió, aquest cop per un jugador local i que els visitants tampoc van saber aprofitar, un doble-penalti fallat pel conjunt de La Pineda, i gols, un per equip. Aquests no van arribar fins al darrer minut de joc. Primer es marcaria el 3-2, en una de les poques errades defensives del Torrente-Massalcoreig en tot el partit, i després Gerard faria el seu hat-trick de la tarda amb un bon xut des de fora de l'àrea.
En els darrers segons, La Pineda va treure porter-jugador. De res els hi va servir, tot i que a nosaltres ens hagués pogut servir de molt si, o bé Gerard o bé Álvaro, haguessin encertat en marcar a porteria buida. No va poder ser, però almenys es va treure un empat que s'havia complicat en el darrer minut de partit.
El punt aconseguit gràcies a aquest empat a 3 ens ha d'ajudar per tal d'anar a Cambrils aquest proper dissabte amb la intenció d'aconseguir la primera victòria de la temporada. No serà senzill, però perquè no es pot intentar? SOM-HI!!!

La Pineda: Adrian, Robert, Àlex, Carles, Sergio - Saül, David, Sergi, Raul, Manel, Cristofer

Torrente-Massalcoreig: Oliver, Álvaro, Juanma, Jaume, Javi - Albert, Fran, Mingo, Gerard