Calendari de Partits i Entrenos de tota la temporada

Fes-te Soci i posat La Bufanda del teu Club

25 de nov. 2013

GRAN REACCIÓ DE L'EQUIP I VICTÒRIA MERESCUDA

El dijous, a l'entrenament, hi va haver xerrada entre la plantilla i la directiva. També va baixar Xavier Molins, que tot i que ja no és el nostre entrenador, baixa sempre que pot. La xerrada era per fer reaccionar a l'equip, per ficar les coses al seu lloc, i per intentar acabar amb la ratxa de derrotes i mal joc de les últimes jornades. I l'efecte d'aquesta xerrada es va veure només començar el partit del dissabte contra El Catllar, equip de la part alta de la taula.
L'equip va reaccionar, els jugadors van fer un molt bon partit, sense dubte el millor partit de la temporada, i això es va notar sobre la pista i en el resultat final, un 6-3 totalment just i merescut.
Tot i que el primer en marcar va ser El Catllar, als tres minuts de joc, la primera meitat va estar bastant ben controlada per un Torrente-Massalcoreig amb poca sort de cara a gol. Així, tot i que Jaume va aconseguir empatar el partit aprofitant una bona passada de Javi a l'espai, els visitants es van tornar a avançar en el marcador. 1-2 als sis minuts de joc i la sensació de que, tot i que s'estava dominant, El Catllar tenia molt perill al contraatac.
Poc a poc el domini s'anava augmentant i es veia com el 2-2 havia d'arribar en un moment o altre. I aquest va arribar gràcies a una de les característiques més importants del futbol sala: el doble penalti. De fet, el Torrente-Massalcoreig, i concretament Gerard, marcaria tres gols de doble penalti al llarg del partit. Cosa que ajudaria a decantar la balança cap al nostre costat.
Amb el 2-2, i amb una sensació molt positiva, s'acabarien els primers vint minuts de joc.
A la represa continuaria el bon joc dels nostres. Així, en una de les primeres arribades, Javi, en una jugada plena de rebots, avançava el Torrente-Massalcoreig en el marcador per primer cop en el partit. Poc duraria el 3-2, ja que els visitants ficaven l'empat només dos minuts més tard. Aquest gol va arribar en una de les poques arribades d'El Catllar a la segona part.
A partir de llavors, el bon partit que s'estava veient sobre la pista, es va trencar per culpa de tot un cúmul d'errors dels àrbitres que es van anar convertint, a mesura que anaven passant els minuts, en els clars protagonistes del partit. Això va provocar que els jugadors de tots dos equips acabessin estant més pendent dels àrbitres que de jugar a futbol sala.
Així anirien passant els minuts fins que ja a les acaballes del partit, Gerard amb dos gols gairebé seguits des del punt de doble penalti i Víctor, que feia el seu primer gol amb la samarreta del Torrente-Massalcoreig, ficarien el definitiu 6-3 al marcador.
El millor partit de la temporada del Torrente-Massalcoreig acabaria amb la segona victòria del curs i amb un salt a la classificació. Hem deixat l'últim lloc de la taula, plaça que ara és pel Cambrils, tot i que aquest porta un partit menys jugat.
Ara la lliga es para fins al 14 de desembre, quan anirem a jugar a Reus enfront d'un equip desconegut per nosaltres com és el Mare Molas. Fins aleshores, el Torrente-Massalcoreig tant sols jugarà un partit més. Serà aquest dijous, quan es disputi un derbi contra el Fraga corresponent a una copa recentment creada i en la qual hi juguen tots els equips de la província de Lleida.

Torrente-Massalcoreig: Ivan, Mesalles, Juanma, Javi, Jaume - Carles, Fran, Mingo, Álvaro, Víctor, Erik, Gerard
Entrenador: Francesc Barneo

El Catllar: Lluís, Rodrigo, Albert, Ricardo, Jordi - Salas, Dalmau, Daniel, Alex, Joan
Entrenador: Carlos Antonio Altes