Calendari de Partits i Entrenos de tota la temporada

Fes-te Soci i posat La Bufanda del teu Club

27 de maig 2013

GRÀCIES NOIS!!!

Un servidor no va tenir la gran sort d'anar el dissabte a L'Aldea. Per tant poca cosa us podrà comentar sobre el partit.
El que sí que s'ha de comentar és que el Torrente de Cinca-Massalcoreig s'enfrontava al cinquè classificat, L'Aldea. El conjunt del Baix Ebre només havia perdut quatre partits fins aleshores en la seva pista i, per tant, es feia pensar que seria un equip molt perillós. D'altra banda, el nostre equip viatjava després de jugar, i guanyar clarament, contra l'Alcarràs, en un partit que havia de servir per rellançar-nos en la búsqueda d'una més que possible salvació.
Pel que fa al partit, dir que va ser un encontre molt igualat. I sí així ho va ser, va ser gràcies a la gran feina feta pels nostres jugadors. Mai es van rendir davant un equip, com mostra la classificació, més fort i amb més experiència, i si jugues amb tanta seguretat, amb tanta valentia i amb tanta força davant un dels millors equips de la competició, el mínim que pots aconseguir, per propis mèrits, és un empat.
Doncs bé, els jugadors del Torrente-Massalcoreig, els quals van arribar al descans guanyant 0-1, amb gol de Javi, i que veien com en la represa L'Aldea remuntava el partit, no volien donar res per perdut. A les acaballes del matx, Javia feia el seu segon gol de la tarda i ficava l'empat a 2.
Amb el 2-2, que sense dubte ja era un gran resultat, semblava que s'acabaria el partit. Però encara quedava el millor. Quan només quedaven dotze segons de joc, un gol de Pau ficava el definitiu 2-3 en el marcador.
Ja us podeu imaginar com es va celebrar aquest gol, no? I és que no només es va poder guanyar el partit. Amb els 3 punts aconseguits, el Torrente de Cinca-Massalcoreig suma dos victòries consecutives, i, després d'haver tocat fons a Castellserà amb el 10-4 encaixat, veu com torna a sortir del descens faltant només 3 jornades per acabar la temporada.
Si hi ha un equip que no mereix baixar a Preferent aquest és el nostre, i tot això és gràcies a Xavi Molins i a uns jugadors que són molt grans, tant a nivell esportiu com, sobretot, personal . Gràcies per tot, nois!!!
El proper dissabte ens toca viatjar fins Alforja per enfrontar-nos al tercer classificat. Pot semblar molt complicat, fins i tot, aconseguir-ne treure un empat, però amb aquest equip... SI SE PUEDE!!!

L'Aldea: Victor, Sergi, Enrique, Pau, Francesc - Albert, Carlos, Juan Jose, Rafel

Torrente-Massalcoreig: Oliver, Álvaro, Mingo, Javi, Gerard - Albert, Juanma, Fran, Barneo, Pau

Reportatge fotogràfic (Paco Badia):