Calendari de Partits i Entrenos de tota la temporada

Fes-te Soci i posat La Bufanda del teu Club

27 de nov. 2012

QUAN LA PILOTA NO VOL ENTRAR...

Una autèntica llàstima la que es produeix quan domines en un partit i tens les millors ocasions, i acabes perdent perquè la pilota no ha volgut entrar. Això és el que ens va passar aquest passat dissabte a Botarell. Ens enfrontàvem a un equip situat un punt per sota nostre i, per tant, tot feia preveure que almenys un empat es podia treure d'aquesta visita. Però no va poder. El resultat amb el qual es va arribar al final dels quaranta minuts mostrava un 5-3 totalment injust. Injust no potser pel fet d'haver jugat el millor partit de la temporada, però sí pel fet d'haver tingut moltes més ocasions que un equip local, el Botarell, que va tenir en tot moment la sort de cara i que va saber jugar molt bé les seves cartes.
A la primera meitat, el Botarell es va ficar en deu minuts amb el resultat de 2-0 gràcies a una bona jugada de Jordi i a una indecisió entre David i Jaume a l'hora de refusar la pilota. Van ser, possiblement, els pitjors minuts d'un Torrente-Massalcoreig que no va trigar gaire en reaccionar.
Només un minut després Juanma obria la llauna visitant i escurçava distàncies en el marcador. Amb el 2-1 el partit va canviar radicalment. Els nostres jugadors van crear moltes i diverses ocasions però que malauradament, entre els pals, el porter i la sort, es van encarregar de refusar.
Una ocasió rere l'altra anaven caient, fins que el Botarell, sense fer gran cosa, es va trobar amb un contraatac i amb el tercer gol de la tarda. Amb el 3-1 es va arribar al descans, tot i que Gerard, en un doble penalti, hagués pogut fer el 3-2. Però no, aquest dissabte no era el nostre dia.
A la segona meitat, més del mateix. Cert és, però, que durant els primers deu minuts no es va fer res de res. Però també és cert que a partir d'aleshores fins a la conclusió del partit, l'encontre va ser un monòleg ofensiu per part del Torrente-Massalcoreig. Tot i això, els nostres gols no van arribar fins als últims trenta segons de joc, quan ja perdiem 5-1 i quan els tres punts ja estava clar que es quedarien a casa.  Els gols d'Álvaro i d'Albert, dos jugadors que aquesta temporada tornen a l'equip i que s'estrenaven així com a golejadors, només van servir per tancar el matx amb el 5-3 definitiu.
D'aquest partit ens hem de quedar amb la bona reacció de l'equip després del mal partit jugat la setmana passada. No vam guanyar, però podem dir que vam ser superiors al Botarell, i que ens vam merèixer, almenys, l'empat.
Aquest proper dissabte ens visita el Castellserà. Aquest equip, al qual ja ens vam enfrontar la temporada passada, només porta tres punts més que nosaltres. Així que toca esperar que no plogui i que es pugui jugar el segon partit del curs a Torrente de Cinca. Ara, més que mai, hem d'apretar i hem de creure en nosaltres mateixos. Ara, més que mai, PODEMOS!

Botarell: Guillem, Jordi, Iván, Lluís, Víctor - David, Andreu, Daniel, Arnau, Marc, Eric, Andrés

Torrente-Massalcoreig: David, Bieto, Pau, Javi, Gerard - Oliver, Albert, Álvaro, Juanma, Fran, Mingo, Jaume