Calendari de Partits i Entrenos de tota la temporada

Fes-te Soci i posat La Bufanda del teu Club

7 de des. 2011

I PER FI UN TRIOMF A DOMICILI

Només un punt haviem sumat fins ara en els tres partits disputats fora del nostre pavelló. Un punt sumat en el primer partit, a Balaguer i contra el Balaguer B. Amb dos derrotes s'havien saldat els dos últims, a Castellserà i a Golmès.
Tocava trencar aquesta mala ratxa, i per fi ja podem dir que hem guanyat un partit a domicili aquesta temporada. Aquest dissabte, que jugàvem a Calaf, l'Alta Segarra va veure com nosaltres ens acabàvem emportant els tres punts del seu pavelló en un partit bastant igualat. El resultat final. 2-4, mostrava aquesta igualtat entre els dos conjunts.
Es començà avançant el conjunt local. Un gol de Xavier als dos minuts de joc posava l'1-0. Gol que ens va fer reaccionar i que ens va portar a dominar el joc davant d'un Alta Segarra que, amb el gol, es va tancar al darrere. Tant sols tardaria tres minuts Óscar en empatar el matx.
A partir d'aleshores van venir un gran nombre d'ocasions pels dos equips, però les nostres van ser més clares. Javi, que acabaria convertint-se en un dels protagonistes del partit, no es mostrava massa encertat per aquells minuts. Encara que semblava bastant clar que tard o d'hora acabaria marcant. I així va ser quan quedaven dos minuts pel descans.
Amb l'1-2 es va arribar al descans.
Els locals, amb gol de Roberto Carlos, tornarien a ser els primers en marcar, aquest cop per ficar l'empat a 2. Per sort nostra, tant sols dos minuts més tard ens tornariem a avançar en el marcador. Va ser gràcies a un gol de Mingo que, sobre la mateixa linia de gol, rematava una gran jugada de Bieto.
Javi, quan encara restaven més de vuit minuts pel final, s'encarregaria de fer el que seria el definitiu 2-4.
Destacar d'aquest partit la gran concentració de tots els nostres jugadors en defensa, molt atents a l'hora d'ajudar al jove porter David, que no tenia recanvi a la banqueta i que va jugar un gran partit.
Aquest proper dissabte hi haurà descans per tal de poder preparar al màxim l'últim partit d'aquest 2011. Nosaltres acabarem l'any jugant a casa contra el Hong-Kong dels Mangraners, un rival sempre polèmic.

Alta Segarra: Albert, Abelardo, Xavier, Cristian, Gerard - Josep, Lluis, Roberto Carlos, Marc, Gerard, Jordi
Entrenador: Pere Josep Molina

Torrente-Massalcoreig: David, Juanma, Franc, Mingo, Bieto - Barneo, Jaume, Óscar, Javi
Entrenador: Xavier Molins