Calendari de Partits i Entrenos de tota la temporada

Fes-te Soci i posat La Bufanda del teu Club

2 de nov. 2011

DERROTA A CASTELLSERA

Aquest passat dissabte va arribar la segona derrota de la temporada. Va ser a Castellserà, en una pista on no hi havíem jugat mai fins ara en la nostra història. El resultat final, de 7-3, possiblement va acabar sent massa ampli a favor del conjunt local veient l'igualtat que hi va haver entre els dos equips.
Començaven bé les coses pels nostres interessos quan Javi i Óscar, en els primers 7 minuts de joc, ja havien fet dos gols que ens situaven dos gols per endavant. Però, malauradament, va ésser reaccionar el Castellserà i capgirar tot el partit.
Moha, en dues ocasions, i David feien tres gols en poc més d'un minut que situaven el 3-2 en el marcador. Aquest minut un pèl boig va despertar els ànims del públic local, que no va deixar d'animar un sol segon al seu equip fins al final del partit. Tot i que Juanma aconseguia marcar el seu primer gol de la temporada empalmant un bon xut des de fora de l'àrea, i amb aquest l'empat a 3. Això no va deixar de ser un miratge, desgraciadament. I és que els locals encara podrien fer el 4-3 abans d'arribar al descans.
La segona meitat, encara que va ser bastant igualada, la diferència va estar en l'eficàcia d'un i altre equip cara a porta. Mentre que el Castellserà va poder fer 3 gols més , nosaltres ens vam mostrar totalment negats cara al gol, possiblement per la gran actuació del meta local.
En la jornada d'aquest proper dissabte rebem a casa al Cervera, un vell conegut que no ens ho posarà gens fàcil ni còmode. Esperem i desitgem, però, que la victòria i els tres punts es quedin a Torrente de Cinca.

Castellserà: Xavier, Marc, Moha, David, Castellà - Barbero, Mohammed, Jonathan, Marcel
Entrenador: Albert Boldú

Torrente-Massalcoreig: David, Bieto, Óscar, Javi, Gerard - Oliver, Juanma, Franc, Mingo, Barneo, Jaume
Entrenador: Xavier Molins