Calendari de Partits i Entrenos de tota la temporada

Fes-te Soci i posat La Bufanda del teu Club

6 d’oct. 2013

DERROTA CRUEL DAVANT EL CAMBRILS

Hi ha moltes maneres diferents de perdre un partit, però, sense dubte, la que arriba als darrers segons de joc i després d'haver sigut, durant bona part del partit, superior al teu rival és una de les maneres més cruels. Això és el que li va passar aquesta jornada al Torrente-Massalcoreig. El nostre equip, que s'enfrontava al Cambrils, va veure com els del Solsonès s'emportaven els 3 punts amb un gol quan només quedaven 28 segons de joc i que significava el definitiu resultat de 4-5.
La primera part sense massa fets a explicar. El Torrente-Massalcoreig va tenir en tot moment el control de la pilota, però no va poder crear massa ocasions degut a que el Cambrils estava molt ben plantat al darrere i cobria molt bé els espais. Així, tant sols Gerard va poder estar encertat cara a porta i, ja als darrers minuts abans del descans, feia l'1-0 aprofitant una bona jugada al contraatac. Amb aquest resultat s'arribaria als vestidors.
Només començar els segons vint minuts, el Cambrils ficaria l'empat a 1. Però els locals no marxaven del partit i, poc després, Álvaro tornaria a avançar al Torrente-Massalcoreig. En contra del que pugui semblar, però, guanyant 2-1, arribarien els pitjors minuts per un Torrente-Massalcoreig al qual els propis errors en defensa li acabarien sortint molt cars.
D'aquesta manera, en només quatre minuts, del 26 al 30, el Cambrils marcaria tres gols consecutius, el primer dels quals va ser tot un golàs en el qual la pilota va entrar per tot l'escaire, mentre que els altres dos van ser després de dos errors locals en defensa i on els jugadors visitants no desaprofitarien dos jugades de u contra u contra el jove Carles. Així, com aquell qui no vol la cosa, es va passar del 2-1 al 2-4 en quatre minuts fatídics.
Per sort, tot i que el mal ja estava fet, encara quedava molt partit per endavant per intentar capgirar el marcador. Sense pensar-ho massa, i sense res a perdre, va sortir Juanma de porter jugador i la jugada va estar ben a prop de sortir totalment rodona. I és que dos gols, un en pròpia porteria d'un defensor visitant i un altre de Javi, en només dos minuts situaven l'empat a 4 al marcador.
Quedaven encara 7 minuts de joc, i la sensació en aquell moment era ben diferent a la de feia ben poca estona. Es va passar de veure com el partit s'estava escapant a veure com, amb porter jugador, s'estava dominant el partit i s'estaven creant bones ocasions. Semblava que en qualsevol moment podia arribar el 5-4. Però a mesura que anaven passant els minuts, el Cambrils anava defensant millor i deixava escassos espais en defensa.
D'aquesta manera, amb l'empat a 4 encara en el marcador, es va entrar en el darrer minut de joc. Un minut molt cruel pel Torrente-Massalcoreig, ja que tot va anar en contra. Primer, la jugada de l'expulsió amb vermella directa a Juanma per rebutjar la pilota amb les mans fora de l'àrea i, després, el definitiu 4-5 que el Cambrils marcaria aprofitant la seva superioritat numèrica. Així s'acabaria el partit.
Ara ve un cap de setmana de descans per les Festes del Pilar, de manera que el proper partit no es disputarà fins el dissabte 19. L'encontre jugarà a Hospitalet de l'Infant contra l'equip de l'Àrea d'Esports d'aquella població costera.

Torrente-Massalcoreig: Ivan, Mingo, Javi, Álvaro, Gerard - Carles, Mesalles, Juanma, Fran

Cambrils: Josep Mª, Joan, Jordi, Bernat, Catalin - Marc, Miquel, Arnau, Pere, Àlex