Calendari de Partits i Entrenos de tota la temporada

Fes-te Soci i posat La Bufanda del teu Club

25 de des. 2012

DERROTA PER ACABAR UN GRAN 2012

No va poder ser. Es va buscar, sempre és millor aconseguir sumar els tres punts en l'últim partit de l'any, però l'Aldea, un dels més forts del grup, es va mostrar en tot moment com un equip molt ben conjuntat i amb un gran poder de reacció i, finalment, va acabar guanyant per 6-9.
El matx va començar amb un parcial de 0-2 favorable als de l'Aldea en els primers deu minuts de joc. Davant d'aquest resultat, els nostres jugadors es van decidir a treure a Juanma com porter-jugador, i el resultatno va trigar en arribar. Només dos minuts després Javi aprofitava un refús del porter després d'un xut de Fran i escurçava les distàncies en el marcador.
Desgraciadament, però, aquí va començar la tònica que tindria tot el que faltava d'encontre. Gol del Torrente-Massalcoreig i, gairebé a la jugada següent, gol de l'Aldea. L'1-3 arribaria en una jugada de molt mala sort, i es que en un xut de falta directe, que semblava que no comportaria cap perill per David, se li va escapar la pilota de les mans al porter i aquesta va acabar entrant suaument a la porteria local.
Juanma feia el 2-3 a les acaballes de la primera meitat en una gran jugada al contraatac, just abans de que l'Aldea fés el seu quart gol i ficant el 2-4 definitiu al descans.
A la segona meitat, més del mateix. Álvaro obria la llauna després d'un xut des de fora de l'àrea en el qual la pilota va tocar al pal i al porter abans d'entrar a la porteria. Amb aquest gol s'obria l'esperança de cara a una possible remontada que sinó va acabar arribant va ser més per mèrits d'uns, els de l'Aldea, que per demèrits dels altres.
Després del gol d'Álvaro, els visitants feien el 3-5. Javi tornaria a escurçar distàncies, i l'Aldea ficaria el 4-6. Després va ser Pau qui escurçaria distàncies amb el 5-6, però els visitants tornaven a reaccionar ficant el 5-7.
Amb aquest marcador s'entraria ja al darrer minut de partit. Un minut en el qual es van veure fins a tres gols, dos pels visitants i un pels locals. El gol del Torrente-Massalcoreig el va fer Pau entremig dels dos gols de l'Aldea.
Amb el xiulet de l'àrbitre es va acabar el partit i també el 2012. Un any que ha sigut un dels millors de la història del Torrente de Cinca-Massalcoreig FS. Aquest 2012 ha significat el de l'ascens a Territorial, la categoria més alta del futbol sala a nivell de Catalunya i, de moment, estem en la zona mitja de la classificació i fora dels llocs de descens.
Ara ve l'aturada per les festes de Nadal. La lliga torna a començar el segon cap de setmana de gener. El diumenge dia 13 visitarem, a les 12 del matí, un vell conegut com és l'Alcarràs, un equip que semblava, a principis de temporada, que estaria per la part alta de la classificació, però que ara mateix es troba situat en el darrer lloc de la taula amb solament cinc punts sumats. Esperem començar el 2013 amb bon peu sumant els tres punts en aquest partit.

Torrente-Massalcoreig: David, Juanma, Fran, Gerard, Javi - Oliver, Álvaro, Mingo, Pau
Entrenador: Francesc Barneo

L'Aldea: Albert, Carlos, Rafel, Enrique, Josep - Jordi, Sergi, Jose, Ledesma