Calendari de Partits i Entrenos de tota la temporada

Fes-te Soci i posat La Bufanda del teu Club

25 de febr. 2013

UN BON PARTIT QUE ACABA SENSE PREMI

Aquest dissabte ens visitava el quart classificat, l'Amposta, en el que era el primer partit de la segona volta. No semblava, a priori, un partit gens còmode pels nostres interessos, ja que els ampostins ja ens havien guanyat per 7-2 en el primer partit de la temporada. Però després de la manera com havia acabat la primera volta, amb l'empat a 3 contra el Gimnàstic després d'anar guanyant 3-0, tocava reaccionar i plantar cara a un dels equips forts del grup. I aquesta reacció va arribar, sobretot en una gran primera meitat, tot i que el resultat final va acabar sent el 2-5 favorable a l'Amposta.
Els primers vint minuts van ser totalment nostres pel que fa a control del partit i tenir les millors ocasions. Tot i que el primer en avançar-se va ser el conjunt visitant, en una jugada d'estratègia al minut 3 on els nostres jugadors no van estar gaire atents.
L'empat a 1 no va tardar massa en arribar. Concretament va ser poc d'un minut després quan una excel·lent jugada individual d'Álvaro va acabar amb una passada cap a Jaume qui, tot sol en el segon pal, no desaprofitava l'ocasió per marcar.
La jugada clau de la primera meitat va arribar quan tant sols quedaven dos minuts per arribar al descans. Es va passar d'una jugada al contraatac favorable al Torrente-Massalcoreig que, inexplicablement, va acabar fora, a dos dobles-penaltis gairebé consecutius per l'Amposta. El primer d'aquests el va poder refusar David, però el segon va acabar significant l'1-2 pels visitants. Amb aquest resultat s'arribaria al descans.
El primer gol de la represa va tardar en arribar. No va ser fins al minut 9 quan s'aconseguia tornar a igualar el partit amb un altre gol de Jaume. Aquest va ser, però, l'últim gol del conjunt local. L'Amposta va saber jugar millor els darrers minuts del partit, fruit de l'experiència en la categoria, i poc a poc va anar incrementant la renda fins al 2-5 final.
Un altre gran partit jugat pels jugadors del Torrente-Massalcoreig que acabava sense premi. Dos partits seguits jugant a casa que acaben amb sensacions bastant negatives, ja que només se n'ha tret 1 punt de 6. Toca reaccionar, i que millor que fer-ho aquest dissabte que ve contra els Moreno's? Es jugarà en un horari no gens habitual, a les 9 de la nit, però no en queda altra que anar a per totes davant d'un rival sempre incòmode i que actualment es troba situat tres punts sota nostre. De guanyar, ens allunyariem una mica més dels llocs de descens directe. Val la pena intentar-ho, no? SOM-HI!!!

Torrente-Massalcoreig: David, Álvaro, Juanma, Jaume, Javi - Oliver, Fran, Mingo, Pau, Gerard

Amposta: Alexis, Jordi, Ruben, Gerard, Dani - Joan, Xavier, Manuel, Juan Carlos, Jose Ignacio
Entrenador: Javier Romero