Calendari de Partits i Entrenos de tota la temporada

Fes-te Soci i posat La Bufanda del teu Club

18 d’oct. 2010

DESPRÉS DE DOS VICTÒRIES, ARRIBA LA DERROTA

A la segona jornada de lliga el Torrente-Massalcoreig rebia a casa a l'Agramunt. Els locals havien guanyat en l'estrena lliguera a la pista dels Mangraners, mentres que els visitants havien caigut a casa contra el Balaguer A, antic Parador.
Ja entrant al partit, cal dir que el Torrente-Massalcoreig va dominar, en tot moment, el joc sense massa problemes. Això es reflectia al marcador, quan, als dotze minuts de joc, ja guanyaven 3-0 amb doblet de Javi i un gol de Barneo. Josep Mª escurçava distàncies poc després, però Bieto tornava a ampliar el marcador amb el 4-1.
Abans del descans encara hi va haver temps per dos gols més i un per equip. Primer tornaven a retallar el marcador els visitants, aquest cop gràcies a Sergi. Tot i aquest imprevist, Álvaro, amb el seu segon gol a la lliga, deixava les coses al seu lloc amb el 5-2 amb el qual s'arribaria al descans.
La segona part, que va començar amb dos gols més pels locals gràcies a Óscar i al tercer de la tarda per a Javi, no va tenir massa història. I tot i que l'Agramunt va fer tres gols consecutius passant del 7-2 al 7-5 instal·lant els nervis al numerós públic local, els jugadors del Torrente-Massalcoreig van tenir en tot moment el partit a les seves mans. Si més no, Javi, l'heroi del dia, es va encarregar de sentenciar-lo amb el 8-5 amb el qual s'arribaria al final.

Torrente-Massalcoreig: David, Óscar, Mingo, Juanma, Javi - Faustino, Álvaro, Barneo, Bieto Entrenador: Xavier Molins
Agramunt: Marc, Sergi, Jordi, Daniel, Josep Mª - Eduard, Bernat
Reportatge fotogràfic:

En el partit de la tercera jornada, disputat aquest passat dissabte, el Torrente-Massalcoreig va encaixar la primera derrota de la temporada. Jugava a la pista d'un dels grans del grup, com és el Balaguer A, antic Parador.
Tot i que el matx començava inmillorablement amb un 0-2 als cinc minuts de joc, amb gols de Bieto i Óscar, dos errors consecutius en defensa a l'hora de tapar dos xuts de Jordi van propiciar l'arribada de l'empat en menys d'un minut. A causa d'aquests errors els jugadors del Torrente-Massalcoreig se'n van anar del matx, fet que van agrair els de la Noguera, que poc després farien el tercer gol, obra del mateix Jordi.
Amb el 3-2 s'arribaria al descans.
La segona meitat va resultar ser totalment nefasta per als visitants, clars dominadors del joc en tot moment i que veien com les ocasions s'esfumaven una darrere l'altra, el gol no arribava i els minuts anaven passant. Va ser Miquel qui, injustament, va fer un altre gol per als locals i allunyava el seu equip amb el 4-2.
Quan encara restaven set minuts, Óscar, després d'haver-ho intentat des de totes les posicions possibles, feia passar l'esfèrica per l'escaire esquerra de la porteria local. D'aquesta manera s'escurçaven les distàncies.
L'empat, el resultat que hagués sigut el més just veient el devenir del partit, encara podia arribar. Però Josep, a l'últim minut de joc, tancava la victòria local deixant en no res el gran partit que havien fet els jugadors del Torrente-Massalcoreig.

Balaguer A: Xavier, Guifre, Miquel, Josep, Eduard - Biel, Gerard, Jordi, Raül, Cayetano
Torrente-Massalcoreig: David, Bieto, Mingo, Javi, Óscar - Faustino, Juanma, Franc Entrenador: Xavier Molins

El pròxim partit, que serà el primer dels dos consecutius que es jugaran a Torrente de Cinca, serà contra l'Almacelles, un equip que vindrà de sumar els seus primers punts de la temporada amb la victòria aconseguida aquest passat dissabte a la seva pista contra l'altre equip de Balaguer, el Balaguer B.