Calendari de Partits i Entrenos de tota la temporada

Fes-te Soci i posat La Bufanda del teu Club

20 de maig 2013

TORNA L'ESPERANÇA

Després de gairebé quatre mesos sense guanyar, i quan semblava que l'equip s'anava enfonsant a mesura que passaven les jornades, va tornar l'alegria al pavelló de Torrente de Cinca. Després de dos caps de setmana sense partit, es reprenia la lliga amb un partit molt especial. Ens visitava l'Alcarràs, un equip que estava amb ratxa i, contra el qual, la motivació sempre és màxima.
Fruit d'això, i sabent que amb una victòria ens tornavem a ficar de ple en la lluita per la salvació, els nostres jugadors van sortir a per totes i van acabar guanyant el partit amb un clar 9-5 basat en una espectacular segona meitat.
Molt igualat va començar l'encontre. L'Alcarràs es va ficar per endavant en el marcador al minut 6, i Juanma ficava l'empat a 1 tres minuts més tard. Amb el gol de l'empat, els locals es van ficar les piles i van passar a dominar el partit gairebé a plaer.
Això sí, l'Alcarràs no estava per romanços i, a la mínima que podia, sortia amb perilloses contres cap a la porteria d'Oliver. En dues d'aquestes jugades va marcar dos gols més que ficaven un perillós 1-3 poc abans d'arribar al descans.
Per sort, ja en el darrer minut de joc, Mingo retallava distàncies amb el 2-3, amb el que s'arribaria al descans, i ens feia creure amb una més que possible remuntada a la segona meitat.
I així va ser. La segona meitat va tenir un clar dominador. L'Alcarràs es veia totalment desbordat pel gran joc desplegat pels jugadors del Torrente-Massalcoreig. En deu minuts el marcador va passar del 2-3 al 5-3, gràcies a dos gols de Pau i un d'Álvaro, aprofitant que Juanma jugava amb la samarreta de porter-jugador.
L'Alcarràs faria el 5-4, però aquest gol només va servir per ficar-nos, durant un minut, la por al cos. Un minut que va tardar Javi en marcar i tornar a ficar una distància de dos gols. Encara millor ens va anar el gol de Gerard des del punt de penalti. Amb el 7-4, i quedant cinc minuts, el partit s'estava sentenciant i de la millor manera possible que ho podia fer.
Des d'aleshores fins arribar al final del partit, es van veure tres gols més. Dos del Torrente-Massalcoreig, de Pau i Javi a porteria buida, aprofitant que l'Alcarràs jugava amb porter-jugador, i un del conjunt visitant ja a les acaballes del matx.
Sense dubte, un gran partit el que van fer els nostres jugadors, sobretot en una pletòrica segona part en la qual els hi va sortit gairebé tot. Possiblement va ser el millor partit de la temporada, i va arribar en el millor moment. Un moment en que necessitàvem una victòria com aquesta per tal de creure que la salvació encara és possible.
El proper dissabte anirem a l'Aldea per jugar el partit que es va aplaçar la setmana anterior. L'equip aldeà està situat a la part alta de la taula, però després de la càrrega de moral que ens ha de donar el triomf contra l'Alcarràs, tot és possible. Torna l'esperança al Torrente de Cinca-Massalcoreig FS!!!

Torrente-Massalcoreig: Oliver, Mingo, Jaume, Javi, Gerard - Albert, Álvaro, Juanma, Fran, Barneo, Pau

Alcarràs: David V., Miguel, Hector, David G., Antonio - Joan, Jordi, Daniel, Enrique, Ramon, Carlos
Entrenador: Jesús Soro