Calendari de Partits i Entrenos de tota la temporada

Fes-te Soci i posat La Bufanda del teu Club

15 de nov. 2011

IMPORTANT VICTÒRIA CONTRA EL LLARDECANS

La ratxa a casa continua, i això que aquest cop el partit no es presentava gens senzill a priori. El Llardecans, un dels equips més importants del grup, ens visitava situat dos punts per sobre, tot i que arribava després de perdre a la pista de Castellserà, fet que li havia trencat el seu gran inici de temporada. Per tant, amb l'al·licient de que si el guanyàvem el superariem en la classificació, vam poder presenciar un gran partit de futbol sala, possiblement, per nosaltres, el millor partit de la temporada jugat fins ara, almenys la millor segona meitat. El resultat final, 6-2, així ho va acabar reflectint.
La primera meitat va ser molt igualada. La possessió de la pilota no va tenir un clar dominador, i les ocasions, encara que no gaire clares, es van anar alternant. Començàvem marcant els locals als cinc minuts gràcies a un gol de Bieto després d'una gran escapada en solitari de Fran.
L'1-0 es va mantenir fins deu minuts després, quan Aleix empatava el partit pel Llardecans. Amb l'empat a 1 s'arribava al descans.
Els deu primers minuts de la segona meitat van ser jugats amb la mateixa tònica que els anteriors vint minuts. Màxima igualtat i màxim respecte entre dos equips que es coneixen a la perfecció. Però tot això va acabar quan Mingo, en tant sols un minut, feia dos gols consecutius que ens donaven una ventatja de 3 gols a 1.
El Llardecans, llavors, va intentar escurçar les distàncies, encara que sense sort en els metres finals. I és que la sort que li mancava al conjunt visitant, el dissabte la teniem nosaltres. Prova d'això és el golàs que es va marcar Óscar tot llençant un xut imparable des de fora de l'àrea que feia passar la pilota per tot l'escaire. El mateix Óscar s'encarregaria, vint segons després , de fer el 5-1 i, en conclusió, de tancar el partit.
En els minuts finals encara hi va haver temps perquè Javi fés el seu ja, gairebé, clàssic gol per partit, i és que tant sols s'ha deixat de marcar aquesta temporada en un partit dels set que portem jugats, i perquè el Llardecans tanqués el marcador amb el 6-2 final obra de Víctor.
La setmana que ve viatjem fins a Golmès per jugar, després de quatre temporades sense fer-ho, contra l'equip d'aquesta població, recent ascendit a Preferent i que, fins el moment, no ha començat gens bé la temporada, ja que només ha pogut sumar 4 punts de 21 possibles. Esperem que aquesta mala ratxa li duri, almenys, una jornada més.

Torrente-Massalcoreig: David, Fran, Bieto, Óscar, Javi - Oliver, Juanma, Mingo, Jaume
Entrenador: Xavier Molins

Llardecans: Pau, Aleix, Albert, Víctor - Lluís, Eric, Marc, Josep, Heribert, Iván