Calendari de Partits i Entrenos de tota la temporada

Fes-te Soci i posat La Bufanda del teu Club

23 de maig 2011

L'ARTESA S'HI JUGAVA MÉS COSES

Aquest passat dissabte es viatjava fins Artesa de Segre. Es jugava en una pista molt complicada i contra un equip que encara s'hi jugava les seves últimes opcions per mantenir-se en la categoria.
El Torrente-Massalcoreig, per la seva banda, sense gran cosa ja en joc, buscava la segona victòria consecutiva després de la golejada al Cervera en l'anterior jornada. Fins i tot es va avançar amb un 0-2 al primer quart d'hora de joc, amb gols de Franc i Óscar, davant d'un rival inoperant fins aleshores.
Però abans del descans l'Artesa ja havia empatat a 2, resultat amb el qual s'arribava al final de la primera meitat.
La segona part la remuntada dels locals va arribar, i llavors el Torrente-Massalcoreig va haver d'anar tota l'estona a contra corrent. Encara que es va empatar dues vegades, a 3 i a 4 amb gols d'Óscar, però la falta de sort en els metres finals va ser clau. Això i el mal joc, sobretot el mal posicionament, d'uns jugadors que aquest dissabte van trobar en falta al míster.
L'Artesa, per la seva banda, molt més ben posicionat i centrat en el joc, i sobretot amb més sort cara a porteria, va acabar guanyant el partit 7-5. El cinquè gol visitant el va aconseguir el jove Álvaro, que ja suma 20 gols aquesta temporada, tot just la segona a l'equip.
El proper dissabte es juga a Torrente de Cinca l'últim partit de la temporada a casa. El rival, el Pardinyes, vindrà a guanyar ja que està inmers en els llocs de descens, però estaria molt bé aconseguir la victòria a casa davant la sempre fidel afició. Esperem que es pugui aconseguir, SOM-HI NOIS!!!

Artesa de Segre: Albert, Angel, David, Víctor, Josep - Cristian, Marc, David
Entrenador: Jose Martos

Torrente-Massalcoreig: David, Álvaro, Franc, Mingo, Javi - Juanma, Barneo, Bieto, Óscar

PD: Ja que el proper partit és l'últim que es juga a casa aquesta temporada, hem pensat en organitzar una petita demostració d'efecte vers els socis i aficionats del Torrente-Massalcoreig. Després del partit es repartiran uns bocadillos per tots aquells que s'apleguin al Poliesportiu. Roguem, siusplau, que tots aquells que durant aquesta temporada s'han fet socis de l'equip portin el seu respectiu carnet, ja que gaudiran d'un mereixut descompte.