Calendari de Partits i Entrenos de tota la temporada

Fes-te Soci i posat La Bufanda del teu Club

21 de gen. 2013

QUI PERDONA HO ACABA PAGANT

Aquest dissabte se'ns va escapar l'oportunitat de guanyar a un dels equips més forts del grup, l'Alforja. Els nostres jugadors van fer un gran partit, tenint al 2n classificat tancat al darrere i creant les millors ocasions d'un partit que es va escapar al minut 26 i que es va perdre havent fet mèrits, inclús, per haver guanyat. El resultat final va ser el d'un ajustat 4-5.
La primera meitat va començar amb un gol de l'Alforja als tres minuts de joc. Aquesta va ser una de les poques arribades dels visitants en tot el període, ja que a partir d'aleshores el Torrente-Massalcoreig es faria amb el control de la pilota. L'empat, totalment merescut, no arribaria fins nou minuts després sent Jaume el seu autor.
Possiblement, el fet negatiu d'una espectacular primera part es va trobar, a banda de les numeroses ocasions errades, fruit també de la mala sort, va ser el d'arribar a les cinc faltes comeses. Això va propiciar que l'Alforja, sense fer cap mena de mèrits per anar per davant en el marcador, marqués l'1-2 de doble-penalti.
Semblava mentida que després de l'espectacular primera part realitzada pel Torrente-Massalcoreig, s'estava a punt d'arribar al descans per sota en el marcador. Però encara quedava el millor.
En uns increïbles últims 30 segons, els nostres jugadors van marcar dos gols, concretament Pau i Mingo, que ens donaven una victòria parcial de 3-2 a la finalització dels primers vint minuts. Semblava mentida, però estàvem guanyant al 2n classificat i el resultat encara s'havia quedat curt veient els mèrits d'uns i altres.
La represa va tenir un minut fatídic, el sis, en el qual se'ns va escapar gran part del partit. Va ser un minut en el qual es va passar d'una jugada al contraatac, que hagués pogut significar el 4-2, a veure Javi, el nostre màxim golejador, una targeta vermella directa per haver-se encarat amb un rival.
Tot això ho va aprofitar l'Alforja per reaccionar i, jugant amb superioritat numèrica, fer el gol de l'empat pocs segons després. Més desgraciat va ser encara el 3-4, un gol fet de corner directe i en el qual la pilota va rebotar en Jaume abans d'entrar a la porteria defensada per David.
Ni anant per sota en el marcador els nostres jugadors van perdre els ànims, i van tornar a disfrutar d'ocasions per ficar l'empat a 4. Però l'equip que va marcar va ser el visitant. El 3-5, i faltant vuit minuts, ja es va veure com quelcom massa difícil d'aixecar i encara més tenint en compte que l'Alforja és un dels punters del grup.
Va sortir Juanma de porter-jugador per intentar escurçar les distàncies, però ni així es va poder crear massa perill a la porteria d'un Alforja que, anant per endavant en el marcador, ja es mostrava més segur al darrere. El gol d'Álvaro, el definitiu 4-5, va arribar des del punt de penalti quan només quedaven 30 segons per acabar el matx. Llavors ja era, per desgràcia, massa tard.
Una autèntica llàstima aquest partit, la veritat. Es va plantar cara al 2n classificat, es va jugar gairebé sempre en camp de l'Alforja, es van tenir les millors ocasions, i tot això no va ser suficient com per, almenys, treure-hi un empat. No en queda altra que aixecar-se, i que millor que fer-ho en el proper partit. Aquest dissabte viatgem fins a Solsona per jugar en una pista en la qual encara no hi hem jugat mai i on ens enfrontarem al Penya Barcelonista, un equip que tenim quatre punts per sobre. No serà gens fàcil, però es pot guanyar.

Torrente-Massalcoreig: Oliver, Álvaro, Juanma, Jaume, Javi - David, Fran, Mingo, Bieto, Pau

Alforja: Francesc X., Jordi, Òscar, Ivan, Sergi - Christian, Joaquim, Ernest, Joan, Gerard