Calendari de Partits i Entrenos de tota la temporada

Fes-te Soci i posat La Bufanda del teu Club

4 d’oct. 2010

PRIMER PARTIT, PRIMERA VICTÒRIA

Aquest passat dissabte el Torrente-Massalcoreig començava la lliga 2010-11. Ho feia visitant la complicada pista dels Mangraners per enfrontar-se al Restaurante Chino Hong-Kong, un equip que sempre havia demostrat, en els anteriors partits, una clara antiesportivitat i un joc molt brut. El partit d'aquest dissabte no va ser menys i les faltes i les protestes es van anar succeïnt una rere l'altra durant tot el matx. Al final, però, en l'esport normalment acostuma a guanyar l'equip que millor joc i millor esportivitat mostra. Aquest cas no va ser menys i el Torrente-Massalcoreig s'imposava amb un clar 3-7 als locals.
Mal pintaven les coses quan, als quatre minuts de començar el joc, el local Farran inaugurava el marcador. Amb l'1 a 0 i amb Franc a la porteria davant l'absència dels dos porters de l'equip, semblava que el partit seria un camí de roses per al Hong-Kong, però per sort va ser tot el contrari.
Poc a poc va anar agafant el control del partit i el ritme del joc el conjunt del Torrente-Massalcoreig, i les ocasions van anar arribant a mesura que transcorrien els minuts. Tot i això, la mala sort semblava apoderar-se dels jugadors, ja que la pilota entre unes coses i unes altres no entrava.
Quan tant sols quedaven dos minuts va arribar el mereixut empat. Aquest va ser obra de Javi, qui, veient la sortida del porter, tirava la pilota creuada i rasa al fons de la xarxa. Poc després la mala sort semblava tornar a aparèixer, ja que comptant amb un porter ocasional com Franc, el Hong-Kong va disposar de dos dobles-penaltis. Els dos però, tot i que cal dir que amb una mica de sort, els va poder refusar Franc, convertint-se per moments en l'heroi del partit.
El jugador que sí que va marcar va ser Álvaro mitjançant un penalti clar comès pels locals ja entrat el darrer minut de joc.
Amb l'1-2 s'arribava al descans.
La segona part, tot i que va començar amb l'empat del Hong-Kong amb gol de Roberto, va ser molt més clara pel que fa a la possessió i control del Torrente-Massalcoreig, que va poder ampliar la renda fins al 2-6, amb gols d'Óscar, Mingo, Gerard i Javi, abans de que els locals, mitjançant Matías, tornessen a marcar quedant encara tres minuts de joc. Barneo, però, es va encarregar de tancar el partit a la jugada següent.
Gran victòria que dóna esperances de cara a realitzar una gran temporada, tot i que cal anar partit a partit. El pròxim matx es disputarà aquest proper dissabte a casa contra l'Agramunt.

Hong-Kong: Jose, Gonodategui, Farran, Matías, Carlos - Roberto, Dani, Manuel
Torrente-Massalcoreig: Franc, Mingo, Óscar, Javi, Gerard - Álvaro, Juanma, Barneo, Bieto Entrenador: Xavi Molins

Joan Fargues
http://picasaweb.google.es/torrentemassalcoreigfs/RSTCHINOSTORRENTMASSALCOREIG?authkey=Gv1sRgCN-P97yR9NX7Pg&feat=directlink