Calendari de Partits i Entrenos de tota la temporada

Fes-te Soci i posat La Bufanda del teu Club

3 de des. 2012

DE LA TRANQUIL·LITAT AL SOFRIMENT

El passat dissabte ens enfrontàvem al Castellserà. Era tot just el segon partit de la temporada que disputàvem al poliesportiu de Torrente de Cinca i tocava sumar algún puntet després de dues derrotes consecutives contra dos equips de la part baixa com el Cambrils i el Botarell. Després de la desfeta contra el Cambrils, en el pitjor partit de la temporada, a Botarell ja hi va haver una clara sensació de recuperació i, tot i perdre, ens vam merèixer treure quelcom positiu d'aquell partit.
Contra el Castellserà s'havia d'afirmar aquesta recuperació i, tot i que el partit va acabar amb molt de sofrimet, els tres punts es van quedar a casa. 7-6 va acabar reflexant el marcador d'un encontre que va tenir dos parts ben diferenciades.
Els primers vint minuts van ser totalment nostres. El Castellserà, que semblava que havia vingut de passeig a Torrente de Cinca, es va mostrar totalment nefast davant del gran joc desplegat pels jugadors del Torrente-Massalcoreig en la que va ser, amb moltes possibilitats, la millor primera meitat de la temporada.
Un a un els gols van anar caient. Javi obria la llauna als tres minuts de joc i Álvaro, en dues ocasions, Mingo, Jaume i Pau el van seguir. Un 6-0 clar i merescut reflexava el marcador havent entrat ja al darrer minut de la primera meitat. Encara hi va haver temps, però, perquè el Castellserà marqués el seu primer gol abans d'arribar als vestidors.
Ni els més optimistes podien pensar que s'arribaria al descans amb el marcador de 6-1 i amb la sensació que s'hagueren pogut marcar uns quants gols més. Malauradament, però, tot canviaria a la segona meitat.
Massa relaxats van sortir els nostres jugadors al segon període. Uns massa relaxats i els altres, els del Castellserà, molt més enxufats del que ho havien estat en el primer temps. Aquest fet va propiciar que en només tres minuts els visitants retallessin encara més les distàncies amb dos gols de David.
Javi va fer el 7-3. Tot feia pensar que amb aquest gol el partit es tornaria a ficar en el seu lloc i que el Torrente-Massalcoreig tornaria a agafar el control de la pilota. Però res més lluny de la realitat, en un obrir i tancar d'ulls, el Castellserà va fer tres gols consecutius en poc més d'un minut i la tensió i el sofriment apareixien al pavelló.
Per sort, el sisè gol visitant va ser l'últim gol de la tarda. Tot i que qualsevol dels dos equips van disfrutar de clares ocasions de gol, el marcador ja no es va moure. Gràcies, en bona mesura, al gran joc en defensa realitzat pels jugadors locals durant els més de vuit minuts que restaven per la finalització.
D'aquest partit ens hem de quedar, més enllà de la victòria i els tres punts aconseguits, amb la gran primera meitat jugada, on vam passar totalment per sobre d'un equip, el Castellserà que la temporada passada va sumar un punt més que nosaltres a Preferent. Tot i això, tampoc s'ha d'oblidar que a Territorial no hi ha cap equip feble i que, a la mínima que et despistes, el rival pot canviar totalment la dinàmica d'un partit.
Ara venen dos caps de setmana de descans, un per la festivitat del 8 de desembre, i l'altre perquè el Prats de Rei es va retirar de la competició. Així doncs, només queda un partit per disputar en aquest 2012. Serà contra l'Aldea, un equip descendit enguany de 3a Nacional i que actualment té cinc punts més que el Torrente-Massalcoreig. No serà gens fàcil, però davant de la nostra afició tot és possible.

Torrente-Massalcoreig: David, Álvaro, Juanma, Bieto, Javi - Oliver, Fran, Mingo, Jaume, Pau, Gerard

Castellserà: Barbero, Marc, Moha, David, Castellà - Xavier, Sergi, Marcel, Oualid
Entrenador: Xavier Llobet