Calendari de Partits i Entrenos de tota la temporada

Fes-te Soci i posat La Bufanda del teu Club

18 de febr. 2013

2 COPS DURS EN POQUES HORES

Cap de setmana bastant dur el que ha passat tota la família del Torrente-Massalcoreig, tant dins de la pista com fora.
Pel que fa a la competició, aquest dissabte tornava la liga després de gairebé un més de parada. En enfrontàvem al Gimnàstic de Tarragona en el que era l'últim partit de la primera volta. Els de Tarragona, a l'igual que nosaltres, va pujar aquesta temporada a Territorial i arribava a Torrente de Cinca amb dos punts menys que els locals. De guanyar, haguerem deixat un rival directe a cinc punts, però el partit va acabar amb empat a 3.
No va ser, possiblement, el millor partit de la temporada del Torrente-Massalcoreig. De fet, va ser el Gimnàstic el que va tenir el control de la pilota en bona part del partit, així com també va tenir les millors ocasions. Tot i això, va ser l'equip local el que s'avançava en el marcador. El gol de Pau arribaria tot just al minut 2 de partit, quan una gran jugada individual de Gerard acabaria amb una passada al segon pal perquè el jugador de Mequinenza rematés a porteria buida. Amb l'1-0, el partit se'ns posava de cara.
Aquest gol va ser el més destacable d'una primera part amb poques ocasions. La més clara arribaria des del punt de doble penalti, però el Gimnàstic va desaprofitar l'ocasió de ficar l'empat o, millor dit, Oliver va impedir el 1 a 1.
Ja a la represa, el Torrente-Massalcoreig marcaria dos gols més davant d'un Gimnàstic que no estava gens encertat en els metres finals tot i tenir més, i millors oportunitats. El 2-0 va ser en pròpia porteria d'un defensor visitant que va intentar refusar a corner una centrada de Bieto, i el 3-0 va ser d'Albert, qui marcava el seu primer gol a casa de la temporada amb un bon xut des de fora de l'àrea. Amb aquest resultat, i tenint en compte que tant sols restaven set minuts per a la finalització del partit, semblava que la victòria estava bastant a prop.
Malauradament, però, tot va canviar en un tres i no res. En només un minut els de Tarragona feien dos gols més que escurçaven el marcador fins al 3-2. Amb aquest resultat, i veient que els visitants semblava que estiguessin més centrats en el joc, van arribar els nervis i la desesperació. Això va acabar portant cap a un empat a 3 que semblava propi d'un mal somni.
Inclús hagués pogut ser pitjor si Oliver no hagués refusat un altre doble-penalti ja en els darrers segons de joc. Amb aquesta ocasió es va acabar un partit que ens deixava amb molt mal sabor i amb la sensació de que s'havien escapat dos punts molt importants pel que fa a la classificació.

Torrente-Massalcoreig: Oliver, Juanma, Jaume, Pau, Gerard - Albert, Álvaro, Fran, Mingo, Bieto

Gimnàstic: Jordi, Carles, David, Gerard, Batista - Pablo, Alan, Adrià

La propera setmana jugarem un altre cop a casa. Ens enfrontarem a l'Amposta, un rival de la part alta, en el partit que donarà inici a la segona volta. Però de fet, aquest partit ha quedat en un segon pla ara mateix.
En primer pla tots tenim encara l'accident de cotxe que va sofrir Bieto en la matinada de dissabte a diumenge i que ens ha deixat a tots ben tocats. Des d'aquestes ratlles m'agradaria enviar-li tota la força i tots els ànims possibles i desitjar-li una molt bona recuperació. Vamos Bieto!!!