Calendari de Partits i Entrenos de tota la temporada

Fes-te Soci i posat La Bufanda del teu Club

16 de maig 2011

ES RECUPERA LA GLÒRIA DESPRÉS D'UNA RATXA BASTANT NEGATIVA

Després de tres derrotes seguides, dos de les quals contra rivals bastant inferiors com el Puiggròs i el Balaguer B (l'altra va ser contra un intratable Sant Julià), aquest passat dissabte es va recuperar el sabor del triomf.
No va ser un triomf qualsevol, sinó que es va estar a només un gol d'igualar el millor registre de gols a favor en la història del FS Massalcoreig. L'últim any a Segona, es va guanyar 18-1 a un Vilanova de Segrià que aquell any va perdre tots els partits que va jugar i, alguns, de manera molt clara.
Semblava que el d'aquest dissabte no seria, ni molt menys, un partit còmode, ja que el Cervera havia guanyat en l'anterior jornada a un gran rival com el Balaguer amb un marcador final de 4-2. Però fora de la realitat, el partit va ser tot un passeig pels jugadors del Torrente-Massalcoreig, que es van acabar imposant per un històric 17-1.
La primera meitat ja va acabar amb el partit més que sentenciat mostrant un resultat de 9-0. I la segona meitat no va fer més que reafirmar la victòria local.
Els golejadors van ser: Óscar (4 gols), Álvaro i Barneo (cadascú amb 3), Franc i Mingo (amb 2 gols més per cap), Javi i Juanma (amb un gol cadascú). El gol restant el va fer un defensa del Cervera en pròpia porta.
Aquesta victòria era totalment necessària de cara a la moral dels jugadors, que després d'una ratxa molt negativa estaven decaiguts. Esperem que puguin reaccionar i que el proper dissabte continuin les victòries a la sempre complicada pista d'Artesa de Segre.

Torrente-Massalcoreig: David, Juanma, Álvaro, Barneo, Franc - Óscar, Javi, Mingo

Cervera: Jordi, Albert, Xavier, Francisco, Antoni - Jose

Joan Fargues Reportatge Fotogràfic: