Calendari de Partits i Entrenos de tota la temporada

Fes-te Soci i posat La Bufanda del teu Club

19 de nov. 2012

PARTIT TOTALMENT NEFAST

En el futbol sala, com en el futbol i en la resta d'esports, es pot guanyar, es pot empatar o també es pot perdre. De fet, aquesta temporada és gairebé segur que perdrem més partits dels que guanyarem. Però una cosa és perdre donant la cara, esforçant-se al màxim, intentant crear ocasions, i una altra cosa és perdre regalant el partit al contrari d'una forma descarada com va passar aquest dissabte.
I és que el partit d'aquest cap de setmana contra el Cambrils va ser per oblidar. L'equip del Solsonès, que encara no havia puntuat aquesta temporada, ens va passar totalment per sobre i, a més, de forma totalment merescuda.
Estem a Territorial Catalana, per si hi ha algú que encara no se n'ha enterat, i en aquesta categoria no val a badar. No val a badar perquè fins i tot un equip com el Cambrils, l'últim classificat, ens pot fer un traje i, de fet, aquest dissabte ens el va fer. 1-8 va ser el resultat al final dels quaranta pitjors minuts dels nostres jugadors aquest any.
Només Javi, amb un xut des de fora de l'àrea i després de que la pilota toqués en un defensa abans d'entrar a la porteria, va ser capaç de fer-nos creure amb que la remontada podia arribar. Era el minut 16 i llavors el marcador ja era de 0-3. Aquest gol, l'1-3, va arribar en una de les poques arribades amb perill del Torrente-Massalcoreig en tota la primera meitat i, de fet, en tot el partit.
A la segona meitat, més del mateix. Fins a cinc gols més va ser capaç de marcar el Cambrils davant la desesperació local. Amb el ja comentat 1-8 s'acabava el partit.
Potser el fet d'haver de jugar en una pista totalment desconeguda com és la del Poliesportiu de Seròs, ja que per la pluja que va caure el dissabte no es va poder jugar a Torrente de Cinca, va anar en contra dels nostres interessos i potser va afavorir més al Cambrils. Però això no és cap excusa com per haver regalat el partit d'una forma tant descarada.
Amb aquesta derrota, baixem dos llocs en la classificació. Ens situem al desè lloc de la taula i a sis punts de l'Alcarràs, l'últim amb només un punt. Estem més ben posicionats del que alguns possiblement ens pensàvem que estariem a aquestes alçades de la temporada, i tot és gràcies a aquests jugadors que tenim i que, quan volen i s'esforçen, són capaços de tot i més.
A la propera jornada ens toca viatjar cap a Botarell per jugar contra un equip, el d'aquella població, que té un punt menys que nosaltres. El partit sembla propici per poder reaccionar i tornar a aixecar els ànims. Així que a donar-ho tot i a intentar treure, almenys, l'empat.

Torrente-Massalcoreig: David, Juanma, Pau, Javi, Gerard - Oliver, Álvaro, Fran, Mingo, Barneo, Jaume

Cambrils: Marc, Jordi, Xavier, Bernat, Catalin - Joan, Serena, Albert, Obiols
Entrenador: Jordi Armengol

Joan Fargues

Reportatge Fotogràfic (Paco Badia):