Calendari de Partits i Entrenos de tota la temporada

Fes-te Soci i posat La Bufanda del teu Club

11 de març 2013

GRAN PARTIT DEL TORRENTE-MASSALCOREIG DAVANT EL SANT JULIÀ

En el futbol sala, com en tots els esports, el que acaba important de debò és el resultat final. Però al darrere de cada resultat final, sigui aquest bo o dolent, hi ha tot un conjunt de característiques, com són les ganes, la intensitat, la motivació i el treball, entre moltes altres, que fan veure el resultat final de diferentes maneres. Això permet que, tot i acabar perdent per un resultat molt ampli, 2-7, contra el Sant Julià, el líder i gairebé el campió d'aquesta temporada, un estigui orgullós d'aquests jugadors que s'ho van deixar tot sobre la pista durant els quaranta minuts de partit. No hi ha res a criticar dels jugadors del Torrente-Massalcoreig, uns jugadors que, fins el 2-4, van obligar al Sant Julià a treballar de valent per treure els tres punts de la seva visita a Torrente de Cinca.
Era un partit en el qual no hi havia res a perdre, però si molt a guanyar. I amb aquesta sensació va sortir el Torrente-Massalcoreig al camp. A la mínima que es va poder va sortir Juanma de porter-jugador, i amb el joc de 5, que no se l'esperava l'equip andorrà, va arribar el primer gol del partit, obra d'Álvaro.
Malauradament, però, aquest 1-0 només va durar un minut. Temps que va necessitar el Sant Julià per ficar l'empat. Amb l'empat a 1 es va veure un gran partit, amb moltes ocasions pels dos conjunts, però van ser els visitants, que per alguna cosa van líders, per avançar-se en el marcador al quart d'hora de joc. Amb el 1-2 es va arribar al descans.
La represa es va iniciar al mateix ritme que la primera, amb diverses ocasions pels dos equips. Però el joc de cinc, amb Juanma de porter-jugador, ja no donava tant fruit com en la primera part, culpa en bona part per la reacció al descans del Sant Julià, el qual va sortir més concentrat en defensa.
El primer gol de la segona meitat tindria color visitant. En una jugada d'estratègia en un còrner, Ignacio empalmava la pilota des de fora de l'àrea fent-la passar per sota del cos de Oliver.
Perdent 1-3 contra el líder, es podia pensar que els jugadors del Torrente-Massalcoreig acabarien baixant els braços, però si per alguna cosa es caracteritzen aquests nois és per no donar res per perdut fins que ja no se'n pot fer res. I encara quedaven quinze minuts de partit, tot un món. Això va quedar demostrat quan Javi feia el 2-3 en una bona jugada individual i ens feia somniar amb una possible remuntada.
Desgraciadament, i com havia passat en la primera part, immediatament després del gol local n'arribaria un de visitant. El 2-4, ara sí, ja seria un cop molt dur i que ens deixava ben tocats. Això ho va aprofitar el Sant Julià per marcar fins a tres gols més, el primer dels quals obra del porter.
No va poder ser, però el partit es va acabar amb la sensació de que els nostres jugadors li havien plantat cara en tot moment a un conjunt de categoria superior. En la propera jornada viatgem fins Ascó per enfrontar-nos al segon classificat, serà un altre partit molt complicat, però si es juga amb tota l'entrega amb la qual es va jugar contra el Sant Julià, perquè no somniar amb treure, almenys, un empat? Amb aquests jugadors tot és possible!

Torrente-Massalcoreig: David, Álvaro, Pau, Javi, Gerard - Oliver, Albert, Juanma, Fran, Mingo, Jaume

Sant Julià: Daniel, Ignacio, Nuno, Jorge, Carlos - Pere, Jonathan, Yuki, Pedro, Omar
Entrenador: Neftalí Puyalto