Calendari de Partits i Entrenos de tota la temporada

Fes-te Soci i posat La Bufanda del teu Club

4 de març 2013

SE'NS COMPLICA LA SITUACIÓ

No va poder ser. El que havia de ser un dels partits clau de la temporada, ja que d'haver guanyat ens situàvem a sis punts dels llocs de descens i a tres del Moreno's, contra el qual ens enfrontàvem, va acabar amb una derrota d'aquelles que fan mal però que han de servir per reaccionar de cara al tram final del campionat.
Possiblement pel fet de jugar-nos tant en aquest partit, als nostres jugadors els hi va costar bastant entrar en el partit. Això ho va aprofitar l'equip local, el Moreno's, per situar-se amb un 2-0 a favor al quart d'hora de partit. El segon gol encaixat va fer reaccionar els jugadors del Torrente-Massalcoreig, els quals van començar a arribar amb cert perill a la porteria rival.
El 2-1, però, va trigar en arribar. De fet, no va arribar fins quan només restaven sis segons pel descans, quan una centrada de Pau al segon pal era refusada per un defensa local amb tanta mala sort que acabava amb la pilota al fons de la porteria. Amb aquest gol, que ens donava esperances de cara a la remuntada a la segona meitat, es va acabar el primer període.
Necessitàvem guanyar aquest partit. Amb aquesta idea va sortir el nostre equip a la represa, i així es va fer notar als pocs minuts de reprendre's el joc, quan Juanma va sortir al camp amb la samarreta de porter-jugador. Ja es sap que jugant amb porter-jugador es pot guanyar un partit que està costa amunt, però també es més fàcil encaixar gols ja que tens la porteria totalment desprotegida. I al principi no va sortir massa bé l'assumpte, ja que en la primera opció que va tenir el Moreno's per xutar a porteria buida va fer gol.
Amb el 3-1 ja estava clar que no hi havia res a perdre. Juanma va continuar jugant de porter-jugador, i aquest cop ja va sortir millor. El Moreno's tampoc defensava gens bé el joc de cinc dels contraris, i això ho van saber aprofitar perfectament tant Álvaro primer com Pau després per situar l'empat a 3 en el marcador.
El més complicat, igual·lar el partit, ja estava fet, ara només quedava certificar la remuntada. Una remuntada que, malauradament, no es va acabar produïnt. I no perque els nostres jugadors no en fessin merits, perque en bona part del que quedava de partit van jugar millor que els locals, sinó perque el Moreno's va estar més encertat en els metres finals. Un encert cara a porta que va servir al conjunt local per tornar a situar-se amb dos gols per endavant a falta de tres minuts per acabar el matx.
Aquesta renda de dos gols va deixar molt tocat a un Torrente-Massalcoreig que, tot i escurçar distàncies pocs segons després amb un gol de Javi, ja no va tenir temps per res més. Contínues imprecisions en les passades fruit dels nervis i de l'angoixa per estar perdent un partit clau, van acabar afavorint als locals i deixant el resultat de 5-4 al final dels quaranta minuts de joc.
Una derrota bastant cruel i encara més si tenim en compte que ens esperen dues jornades consecutives d'allò més complicades. Aquest dissabte que ve ens visita el líder, Sant Julià, i en la propera sortida viatgem fins Ascó per enfrontar-nos al segon classificat. Dos partits molt durs contra els dos clars favorits a l'ascens de categoria, però també dos partits en els quals no tenim res a perdre i sí molt a guanyar. Perquè no creure amb treure'n resultats positius? Amb aquests jugadors res és impossible! Vamos equipo!

Moreno's: Joan, Marc, Cristian, Alexandre, Gerard - Jonathan, Francisco, Rafael, Alberto
Entrenador: Jose Moreno

Torrente-Massalcoreig: David, Jaume, Pau, Javi, Gerard - Oliver, Albert, Álvaro, Juanma, Fran