Calendari de Partits i Entrenos de tota la temporada

Fes-te Soci i posat La Bufanda del teu Club

30 de set. 2013

PRIMER PARTIT, PRIMERA DERROTA

Tot i començar la temporada amb un gol d'Álvaro en la primera jugada del partit, aquest dissabte a l'Aldea va arribar la primera derrota del curs. I és que el conjunt local, tot i veure's per sota en el marcador als primers segons de joc, va saber reaccionar i demostrar que, si no canvia molt la cosa, estarà a la part alta de la classificació durant molt bona part de la temporada. Pot ser que sigui aviat per dir això, però el conjunt de l'Aldea compta amb una gran plantilla i cal recordar que fa dos anys estava a 3a Nacional, el que li dóna un cert favoritisme en aquest grup 3 de Divisió d'Honor.
El marcador final de l'encontre va ser d'un clar, potser massa ampli, 6-2 favorable als locals. Uns locals als quals els hi va anar molt bé fer el gol de l'empat a 1 poc després del gol inicial d'Álvaro, ja que els va permetre reaccionar molt ràpidament i jugar el partit que desitjaven fer.
El Torrente-Massalcoreig, per la seva banda, tot i que va tenir alguna que altra ocasió jugant al contraatac, i que estava ben plantat en defensa, anava veient com ben poca cosa i com la mala sort, entre jugadors lesionats, gols encaixats i ocasions fallides, l'anaven treient del partit.
Amb el parcial de 3-1 finalitzaven els primers vint minuts. I a la represa, més del mateix. I curiosament, amb el mateix parcial golejador que a la primera meitat, el de 3-1 favorable a l'Aldea. Només Javi, a la recta final del partit i quan el marcador ja era de 6-1, va poder maquillar un resultat final que deixava contents a uns i tristos als altres.
No es va fer mal partit, tampoc. Simplement l'Aldea es va mostrar com un conjunt més sòlid i més fort. Toca passar pàgina, arreglar els errors fets aquest passat dissabte i anar a per totes en el proper partit, i el primer que es jugarà a Torrente de Cinca, d'aquesta temporada. El rival serà el Cambrils d'Òden, un vell conegut que mai ens ha ficat les coses gaire fàcils, i que és un rival de la nostra lliga, la de la salvació. A banda d'això, cal tenir clar que s'han d'intentar sumar tots els punts possibles a casa, ja que ja es sap que a fora les coses es compliquen molt més. Així que no en queda altra que anar a per totes contra el Cambrils. Vamos equipo!

Aldea: Ramon, Carlos, Josep, Albert M., Francesc - Jaume, Juan Jose, Pau, Jordi, Albert F.

Torrente-Massalcoreig: Ivan, Mingo, Javi, Álvaro, Gerard - Oliver, Mesalles, Fran, Víctor, Jaume
Entrenador: Francesc Barneo

Reportatge Fotogràfic