Calendari de Partits i Entrenos de tota la temporada

Fes-te Soci i posat La Bufanda del teu Club

13 de febr. 2012

TRENQUEM LA RATXA

No va poder ser. Vam estar a punt d'aconseguir el triomf de la temporada, però el Cambrils ens va acabar guanyant en el darrer minut del partit. 7-6 va ser el resultat final d'un partit que ens va deixar una mica tocats, i és que, després d'haver jugat una de les millors segones parts de la temporada, sobretot en atac, el Cambrils va remuntar en el darrer minut i mitj de joc.
La primera meitat va acabar amb un parcial d'empat a 1. Uns primers vint minuts que van tenir al nostre porter Oliver com a gran protagonista, fent parades de molt mèrit i prohibint que el Cambrils marxés al descans amb el partit ja gairebé sentenciat.
El primer gol del matx va ser obra de Xavier, qui avançava els locals als quatre minuts, en un bon contraatac. Gol que ens feia veure que el partit s'havia de lluitar i que si voliem rascar algún punt haviem d'anar a per totes. Més evident quedava això amb el serial d'ocasions amb que van disposar els locals, ocasions totes elles ben refusades per Oliver.
En el darrer minut de joc, i en una de les poques ocasions que vam tenir, Bieto ficava l'empat a 1 ,amb que s'arribaria al descans, després de driblar al porter.
Més endollats sortiem a la segona meitat. Óscar i Bieto, en els primers nou minuts, ens donaven un momentani avantatge de dos gols amb l'1-3. Jordi escurçava distàncies pel Cambrils, just abans que Óscar fés el 2-4.
Amb el 2-4 es va trencar el partit. El Cambrils va treure porter-jugador i, tot i el risc que aquest fet comporta, la jugada els hi va sortir bé. L'equip locals aconseguia empatar un partit que se'ls hi havia complicat. I, tot i que Gerard ens tornava a donar avantatge amb el 4-5, faltant dos minuts, el Cambrils encara va poder remuntar el partit.
Tres gols consecutius dels locals, en tant sols un minut, van sentenciar el partit. Jaume va poder escurçar distàncies amb el definitiu 7-6, però, desgraciadament, ja era massa tard.
En resum, vam estar a punt de donar la campanada i treure la victòria d'una de les pistes més complicades del grup, una pista que la temporada passada disfrutava amb partits de Territorial. Els pocs recanvis a la banqueta i, el penós arbitratge (una altra vegada ens pitava el nostre amic), sumat a la gran qualitat dels jugadors del Cambrils, ens van acabar de sentenciar.
Ara tindrem una setmana de descans, una setmana que ens anirà bé de cara a reposar piles per encarar els propers partits amb tots els jugadors a punt.

Cambrils: Espuga, Marc, Jordi, Xavier, Catalin - Obiols, Pere, Albert, Bernat, Jesus
Entrenador: Jordi Armengol

Torrente-Massalcoreig: Oliver, Juanma, Bieto, Óscar, Gerard - Barneo, Jaume
Entrenador: Xavier Molins

Àrbitre: Pau Osuna

Joan Fargues

PD: M'agradaria donar les gràcies a tots els jugadors que estaven disponibles aquest dissabte per poder disputar el partit, i que van lluitar i es van esforçar com mai per tal d'intentar treure quelcom positiu de Cambrils. No va poder ser, però vam estar a punt de sumar, almenys, un puntet. Gràcies nois!