Calendari de Partits i Entrenos de tota la temporada

Fes-te Soci i posat La Bufanda del teu Club

5 de nov. 2013

L'ALCARRÀS S'EMPORTA EL DERBI

7-2 va acabar un dels derbis més desigualats dels úiltims anys. Aquesta temporada l'Alcarràs s'ha reforçat molt bé, amb jugadors importants del desaparegut Sícoris, i ha fet un gran salt en el grup, passant a ser un dels clars favorits per l'ascens a Tercera. El Torrente-Massalcoreig, per la seva banda, i tot i fer un bon treball, sobretot a la segona part, gairebé no va poder crear cap ocasió de gol. Només Javi i Jaume als minuts finals i jugant amb Juanma de porter-jugador van poder maquillar una mica el resultat.
El primer període va acabar amb un clar 3-0 que deia molt de les diferències entre un i altre equip. Poc més a dir de la primera part.
En canvi, en la segona els nostres jugadors van reaccionar. Tot i que l'Alcarràs faria el 4-0, el joc de 5 amb Juanma de porter-jugador li donaria el control de la pilota al Torrente-Massalcoreig i pararia el joc local. Així, Javi aprofitaria el domini visitant per fer el 4-1. Poc duraria la sensació d'escurçar més la diferència, ja que l'Alcarràs marcaria el 5-1 deu segons més tard.
Jaume va fer el segon gol visitant faltant encara sis minuts de joc. Encara quedava molt per endavant i semblava que el Torrente-Massalcoreig encara no havia dit la última paraula. Però llavors, un cúmul de despropòsits de l'àrbitre, acompanyats per les expulsions per doble targeta groga de Javi i Gerard, ens acabaria treient del partit i fent que els locals marquessin dos gols més, el segon dels quals obra del porter, per ampliar el marcador fins al 7-2 final.
4 derrotes en 5 partits, tres de les quals encaixades contra rivals de la part alta de la taula, no poden dir res. Queda molta lliga per endavant, i això no ha fat més que començar. L'equip ha demostrat que contra rivals com el Cambrils o l'Amposta, que de moment es troben a la part baixa, hi té molt a dir i són aquestos partits els que ens han de servir d'exemple.
El proper encontre, que es disputarà aquest dissabte a casa contra el Tàrrega, recent descendit de Tercera, serà molt complicat. Els targarins tenen marcat l'objectiu de tornar a allí d'on venen, així que no ens ho ficaran gens fàcil. Tot i això, s'han d'aconseguir sumar els màxims punts possibles a casa. No en queda altra. Vamos equipo!!!

Alcarràs: Jordi, Héctor, Joan Josep, Arnau, Sergi - David, Marc, Daniel, Ignacio, Antonio, Oriol, Iborra
Entrenador: Jose Luis Torres

Torrente-Massalcoreig: Oliver, Juanma, Javi, Jaume, Gerard - Carles, Jordi, Álvaro, Víctor
Entrenador: Francesc Barneo