Calendari de Partits i Entrenos de tota la temporada

Fes-te Soci i posat La Bufanda del teu Club

25 de març 2013

CINQUENA DERROTA CONSECUTIVA

Doncs sí, aquest dissabte passat es va tornar a perdre. I aquest cop la derrota és d'aquelles que fan mal, ja que es jugava a casa i, a més, ens enfrontàvem a un rival directe com el Valls. És la cinquena derrota encaixada de manera consecutiva, el que provoca que l'equip es trobi, a hores d'ara, en la situació més crítica de la temporada, empatat a punts amb el Castellserà, tercer per la cua, i a només un partit de l'Alcarràs, l'últim classificat.
El partit d'aquest dissabte va ser un típic partit dels que disputen dos equips que s'hi juguen molt. Molts nervis, molta emoció, però poc joc. Es va acabar amb un resultat favorable als visitants per un ajustat 4-5 que mostrava la igualtat existent entre tots dos conjunts.
A la primera part els gols van tardar en arribar, exactament dinou minuts. Va ser llavors quan el Torrente-Massalcoreig va aconseguir obrir la llauna amb un gol d'Albert. L'1-0 va durar molt poc, ja que en la jugada immediatament posterior el Valls ficava l'empat en el marcador.
Els locals s'hagueren pogut tornar a avançar en el marcador només quinze segons després, però la pilota, xutada per Gerard en una falta ensajada a la frontal de l'àrea, acabava a fora refusada pel travesser. I si en aquesta jugada ja no es va tenir prou mala sort, en la jugada següent els visitants ficaven l'1-2 en una jugada en que, tot i que Oliver va intentar sortir de l'àrea per impedir el xut, el davanter del Valls va ser més ràpid.
Amb aquest marcador finalitzaven els primers vint minuts.
A la represa, més del mateix. El primer en marcar, com ja havia succeït anteriorment, va ser el Torrente-Massalcoreig, aquest cop el gol, que servia per ficar l'empat a 2, va ser obra de Javi. I, com també havia succeït anteriorment, el Valls no va trigar gens en reaccionar pel gol encaixat. Així, el 2-3 arribava tant sols deu segons més tard. Aquest gol va tirar pel terra la bona reacció local amb el gol de Javi i va donar ales al Valls, el qual va marcar dos gols més de manera consecutiva i en només tres minuts.
Perdent 2-5 ja no en quedava cap altra que treure Juanma com porter-jugador per intentar la remuntada. Es van començar a crear ocasions, i el gol, finalment, va arribar. Quedaven només cinc minuts de partit, però dos gols del Torrente-Massalcoreig, marcats per Jaume i el propi Juanma en només trenta segons de diferència, ficaven un molt ajustat 4-5 en el marcador.
Ja no hi van haver més gols, però si s'hagués jugat tot el partit com es van jugar els darrers minuts, possiblement la victòria hagués estat pel Torrente-Massalcoreig.
Ara bé l'aturada per Setmana Santa. Una aturada molt necessària i que ha de servir per preparar el que queda de temporada amb el màxim d'opcions per la salvació possibles. Una salvació que passarà, està clar, per treure els tres punts de la pista del penúltim, el Can Vicenç de la Pineda, en el partit que es jugarà el proper dissabte dia 6.

Torrente-Massalcoreig: Oliver, Álvaro, Juanma, Jaume, Javi - David, Albert, Mingo, Pau, Gerard

Valls: Jose Antonio, Josep, Adrià, Sergi, Marc M. - Carles, David, Marc B., Enrique, Alberto