Calendari de Partits i Entrenos de tota la temporada

Fes-te Soci i posat La Bufanda del teu Club

15 de maig 2012

EMPAT JUST ENTRE DOS BONS EQUIPS

Prou ens va costar aquest passat disabte aconseguir, almenys, un puntet davant el Tremp. Cert que jugàvem a casa, però el conjunt visitant va fer un dels seus millors partits de la temporada, mostrant-se com un equip molt ben conjuntat defensivament i molt perillós al contraatac, amb jugadors molt ràpids. Al final, empat a 3, que, tot i que veient el partit el podem donar com a bo, no ens ajuda per seguir prop d'un Castellserà que ja marxa fins als tres punts de distància.
0-2 va ser el resultat a la conclusió de la primera meitat. Per nombre d'ocasions per un i altre equip, aquest resultat és bastant enganyós, ja que les millors ocasions, fins i tot dos dobles-penaltis errats, van ser pel Torrente-Massalcoreig. En canvi, el Tremp va arribar tres vegades a la porteria de David i va poder fer dos gols.
A la segona meitat, per sort, tot va canviar. Només començar Javi va poder escurçar el resultat ficant l'1-2 i obrint el camí cap a una altra remuntada després de l'aconseguida l'anterior jornada contra el Hong-Kong. Poc després, però, el Tremp faria el seu tercer gol en una falta directa fent passar la pilota per l'únic espai possible. Per sort, poc va durar aquest 1-3, ja que Fran, aprofitant una de les poques badades defensives de l'equip visitant, tornaria a retallar la distància a un gol tant sols dos minuts més tard.
Encara quedava un quart d'hora de joc. Nosaltres estàvem més vius que mai en el partit, però no ens podiem despistar ni un segon, ja que el Tremp podia matar el partit en qualsevol contraatac. I de fet, van tenir l'opció de certificar la seva victòria en un ma a ma contra Oliver, encara que el porter va poder refusar-lo.
Qui va estar més encertat cara a porta va ser Javi, el qual empatava el partit a falta de cinc minuts per a la conclusió. I en la jugada següent, haguerem pogut fer el quart si Bieto, totalment sol al segon pal, hagués tocat bé una pilota que va acabar marxant per sobre de la porteria.
Però dissabte no tocava guanyar, i això que el Torrente-Massalcoreig va acabar jugant amb Bieto com a porter-jugador intentant fer el gol de la victòria en els darrers segons. El Tremp es va mostrar en tot moment molt segur sobre la pista i va aconseguir ser el segon equip en tota la temporada, després del Cambrils en la primera jornada, que aconseguia emportar-se quelcom positiu de Torrente de Cinca.
La recta final del campionat ja ha arribat. A falta de tres jornades, ens trobem situats en tercer lloc amb 61 punts, 7 per sota del Cambrils i 3 per sota del Castellserà, amb el qual tenim el gol-average favorable.
A la propera jornada visitarem el nostre rival del Fraga, en el que serà la tornada del derbi. El partit s'avança a divendres, per la qual cosa si guanyem dormirem en el segon lloc de la taula. SOM-HI!!!

Torrente-Massalcoreig: David, Barneo, Bieto, Jaume, Javi - Oliver, Fran, Mingo, Gerard
Entrenador: Xavier Molins

Tremp: Marc, Conrado, Sekou, Alberto, Josep - Ferran, Jordi, Xavier, Oscar, Josep, Hagi
Entrenador: Daniel Navarri

Àrbitre: Israel Rufàs