Calendari de Partits i Entrenos de tota la temporada

Fes-te Soci i posat La Bufanda del teu Club

1 de maig 2012

CONTINUEN LES VICTÒRIES

Aquest passat dissabte es va sumar una altra victòria, i ja en són 18 en el que portem de temporada a falta de 5 partits per finalitzar el curs. I el que encara és millor és el fet de que amb aquests tres punts sumats, ja tenim 57 punts, dos per sobre dels 55 amb que vam acabar la temporada anterior.
Aquest cop l'equip que va haver de sofrir el gran estat de forma del Torrente-Massalcoreig va ser l'Alta Segarra. Un equip nouvingut enguany a Preferent i format per jugadors bastant joves que es va veure superat, sobretot a la segona part, pel joc dels nostres jugadors. El partit va acabar amb un clar 8-1.
Els gols van tardar en arribar. Sobretot perque el conjunt visitant estava molt ben posicionat a darrere i deixava pocs espais entre línies per on poder passar. No va ser fins el minut tretze quan Gerard trobava un espai i feia l'1-0. Amb aquest gol s'obria definitivament el partit, i Jaume ho aprofitava per fer el 2-0 només un minut després.
Encara que l'Alta Segarra no es rendia, i va començar a posar a proba a David, fins que el jove porter no va poder fer res davant una excel·lent jugada personal de Jordi, qui feia el 2-1 a les acaballes de la primera meitat. Amb aquest resultat s'arribava al descans.
La segona meitat va ser totalment pel Torrente-Massalcoreig. Fins a sis gols va marcar el conjunt local davant un Alta Segarra sense massa poder de reacció. Javi, amb 3 gols, Jaume, amb 2, i Barneo van ser els autors dels sis gols que tancaven el partit.
Aquest proper dissabte ens toca visitar el pabelló dels Magraners per enfrontar-nos a un sempre perillós Hong-Kong. Serà, junt amb el de Fraga, el partit més difícil dels que ens queden fins a final de temporada, i haurem d'anar a per totes per no perdre de vista la segona plaça de la classificació, que ara mateix la té el Castellserà amb un punt més que nosaltres.

Torrente-Massalcoreig: David, Barneo, Bieto, Javi, Gerard - Oliver, Fran, Mingo, Jaume
Entrenador: Xavier Molins

Alta Segarra: Albert, Roberto Carlos, Cristian, Oriol, Jordi - Xavier, Gerard, Marc, Edgar
Entrenador: Pere Josep Molina

Àrbitre: Rafael Garcia