Calendari de Partits i Entrenos de tota la temporada

Fes-te Soci i posat La Bufanda del teu Club

27 de gen. 2013

GUANYEM A SOLSONA

Aquest dissabte viatjavem fins a Solsona per visitar un equip i una pista totalment desconeguts. Ens enfrontavem a l'equip de la Penya Barcelonista de la capital del Solsonès, un conjunt que estava quatre punts per sobre nostre en la classificació i que en la seva pista havia guanyat, entre d'altres, a un dels conjunts més forts del grup, l'Ascó. Per tant, no semblava, a priori, un rival gens còmode. Però res més lluny de la realitat, els nostres jugadors van fer un gran partit, controlant la pilota pràcticament en tot moment i tenint les millors ocasions. Fruit d'això, i aquest cop sí que va acompanyar també la sort i la punteria en els metres finals, la victòria, merescuda, va acabar arribant amb un clar resultat d'1-4.
La primera meitat, encara que sembli mentida en un esport com el futbol sala, va acabar igual com havia començat, amb empat a 0 en el marcador. Van ser uns primers vint minuts inicials en els quals les defenses es van imposar als atacs, i això va dificultar el poder veure cap gol.
Tot va canviar, però, després del descans. Possiblement el fet que va permetre veure un altre tipus de joc va ser el gol de Bieto en el primer minut de joc. El 0-1, merescut veient les ocasions d'uns i altres, va canviar la dinàmica del partit, i es van començar a veure millors jugades, sobretot al contraatac.
Va ser en una d'aquestes contres quan va arribar l'empat de l'equip local. Tant sols tres minuts més tard del gol visitant, Carles feia l'1 a 1 rebent la pilota en el segon pal. Aquesta jugada va ser una de les poques arribades del Solsona amb cert perill a la porteria d'Oliver.
Per sort, l'1 a 2 no va trigar massa en arribar. En una jugada en la qual la defensa local es va mostrar molt feble, Gerard s'endinsava dins l'àrea i, amb el peu dret, tornava a donar ventatja al Torrente-Massalcoreig. Aquest gol possiblement va ser la clau del partit. Ja que, tot i que encara quedava molt, els locals es veien per segon cop per darrere en el marcador i, s'havia de tenir en compte que els visitants eren els autèntics amos i senyors del partit, fent bones jugades en atac i molt atents en tot moment al darrere.
Amb aquest 1-2 van anar passant els minuts. Quan restaven quatre minuts per la finalització del partit, el Solsona es va decidir per treure porter-jugador. Aquest fet els va acabar de matar, ja que, a banda de no crear cap ocasió de perill, Álvaro sentenciava l'encontre amb una perfecta vaselina fent passar la pilota per sobre del defensa que es trobava sota pals.
El definitiu 1-4 va ser obra de Mingo des del punt de doble penalti quan només quedaven tres segons de joc. Amb aquest gol s'acabava el partit i arribava la segona victòria, com a visitant, del Torrente-Massalcoreig a Territorial Catalana. Una victòria tant necessitada, pel fet d'estar tant a prop dels llocs de descens, com merescuda veient el desenvolupament d'aquest partit contra un Penya Barcelonista de Solsona que es va mostrar com un rival molt feble tant en atac com en defensa.
Ara venen dos setmanes de descans pel que fa a la lliga, però no pel que fa als partits. El proper dissabte ens toca visitar Albelda per disputar el primer partit de la Copa d'Aragó, en la qual també hi estan el Tamarite i el Viaser de Fraga.

Penya Barcelonista Solsona: Albert S., Albert M., Pau, Eliseu, Joan - Ivan, Serafí, Carles, Hazel, Albert R., Joan A.
Entrenador: Joan Guardia

Torrente-Massalcoreig: Oliver, Juanma, Bieto, Jaume, Pau - Álvaro, Fran, Mingo, Gerard