Calendari de Partits i Entrenos de tota la temporada

Fes-te Soci i posat La Bufanda del teu Club

31 de gen. 2011

LA RATXA NO S'ATURA

Doncs no, la ratxa no s'atura. Ni el Borges, sempre un rival molt dur, va ser capaç de frenar la magnífica ratxa triomfant que han encadenat els nostres guanyant els últims cinc partits de la primera volta. Una primera volta que s'acaba amb 11 victòries i només 4 derrotes, 115 gols a favor per 74 en contra, unes dades espectaculars que situen el nostre equip en la cinquena plaça de la classificació. Cal comentar que d'aquestes 4 derrotes només una es va patir a casa, va ser contra l'Alcarràs en el que va ser un dia per olvidar. Les altres tres van arribar a fora, concretament a les pistes del líder Sant Julià, del Castellar de la Ribera, segon, i del Balaguer, quart. En resum, una espectacular primera volta la que es va acabar aquest passat dissabte.
El Borges, que també serà, està clar, l'últim rival de la temporada, venia a Torrente de Cinca aquest passat dissabte situat en sisè lloc i amb l'objectiu d'apropar-se encara més al Torrente-Massalcoreig. Però els nostres van demostrar, tot i que amb cert suspens en la segona meitat, que ara per ara formen un equip molt ben conjuntat i inexpugnable pels rivals.
La primera part, que va acabar 3-1, va estar controlada en tot moment pels locals. Aquest s'avançaven als dos minuts amb un gol de Mingo després d'una gran jugada de Javi. Tot i l'estrena tan ràpida, en aquest partit no es va tenir la mateixa punteria cara a porta que s'havia tingut en els anteriors.
El Borges, però, tampoc feia gran cosa per marcar, però l'1-0 resultava massa incòmode. Les conseqüències d'això no es van fer esperar massa estona. A l'equador de la primera meitat Álvaro, intentant refusar l'esfèrica, se l'acabava introduint dins de la seva pròpia porteria, fent així l'empat a 1.
Un temps mort demanat per Xavier Molins va ser clau, ja que poc després Javi tornava a avançar el Torrente-Massalcoreig amb un gol de cap. El mateix jugador faria, poc després, el definitiu 3-1 amb el que s'arribaria al descans.
L'inici de la represa, amb gols de Barneo i Mingo en sis minuts, semblava que sentenciaria el partit. Però malauradament es va haver de sofrir. La defensa no va estar tant encertada com en les anteriors jornades, potser provocat pel relaxament que causaven els quatre gols de ventatja.
El Borges va reaccionar, i de quina manera. Arnau feia el 5-2 poc després del gol de Mingo i Albert el 5-3 dos minuts més tard. Lluny de reaccionar, encara que la mala punteria i la bona defensa visitant no ajudaven massa, el Torrente-Massalcoreig s'anava apagant a poc a poc. I la numerosa afició que hi havia una jornada més al Pavelló de Torrente de Cinca es temia el pitjor.
I el pitjor va arribar. En només un minut, del que va al 16 al 17, el Borges aconseguia fer la gran proesa d'aconseguir empatar un matx que se li havia ficat tant costa amunt.
Per sort pels locals encara quedaven dos minuts de joc. Dos minuts afortunats i tocats per la glòria que van tenir a Bieto com al gran protagonista. Primer amb un gol seu sobre la mateixa ratlla de gol i a continuació amb un gol de Mingo, que sumava el primer hat-trik de la temporada i el segon des de que juga a l'equip, a assistència del mateix Bieto. Un gran final d'un gran partit entre dos grans conjunts per acabar una molt gran primera volta.
La setmana que ve es descansa. El proper partit, i primer de la segona volta, també es jugarà a casa. Serà contra el Hong-Kong, un vell rival.

Torrente-Massalcoreig: Faustino, Mingo, Bieto, Óscar, Gerard - Álvaro, Juanma, Barneo, Javi
Entrenador: Xavier Molins

Borges: Xavier, Josep, Martí, Arnau, Albert - Marc, David, Pau, Jordi, Herve, Robert